ALAPLI HABERLERİ

GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Eylül 2012
877 kez görüntülendi

GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI
Gaziler Günü dolayısıyla bugün  saat 10.00’da Alaplı’da da tören düzenlendi.
Törene Alaplı Kaymakamı Yıldırım Malğaç, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Balcı, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Siyasi partilerin temsilcileri belediye meclisi üyeleri,daire müdürleri,okul müdürleri , gaziler ile mülki erkan katıldı
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören çelenklerin sunulması saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Törende bir konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Başkanı İsmet Sönmez, Vatanımızın her karış toprağında kanlarını akıtan Türk tarihinde altın sayfalar yazdıran gazilerimizin can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek onlara minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek milli görevimizdir. Vatanı uğruna canlarını vererek göndere çekilen bayrağımızı orada tutanlar kanımızla renklendirdiğimiz ay ve yıldız’dan gurur duyanlar tarihin içinde ve unutulmayanlar köşesinde daima hatırlanacaklardır. Ordu’ya sadakat şerefimdir diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını can verip toprağa düşmüş şehitlerimizi İlçemizin son şehidi Mücahit Coşkun’u ahrete intikal eden gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor. Vatanımızın üstüne titreyen mukaddes ruhlarımızın önünde saygı ile eğiliyoruz.” Dedi.
Konuşmaların ardından minik öğrenciler gazilere çiçek takdim ederken İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü gazilerin gaziler günün kutladı.


ALBUM ADI GAZİLER GÜNÜ TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 9/19/2012 (89 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz