ALAPLI HABERLERİ

GELGEÇ, SÖZLERİNİ TUTUYOR.

9 Nisan 2014
572 kez görüntülendi

GELGEÇ, SÖZLERİNİ TUTUYOR.

 

Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Odaya kayıtlı 650 üyeye verdiğimiz sözleri tutmak için çalıştıklarını bildirdi.

Gelgeç, yaptığı açıklamada, Oda üyelerinin menfaatleri doğrultusunda her türlü çalışmaları yaptıklarını söyledi. Esnafların sorunlarıyla bire bir ilgilendiklerini ifade eden Gelgeç, şunları söyledi:

“ Esnaflarımıza verdiğimiz sözleri tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimiz özel hastanelerden indirimli faydalanmaları için yaptığımız çalışmalar neticesinde Ereğli İlçesinde faaliyette olan 2 özel hastaneye yüzde 35 indirim anlaşmaları yaptık. Üyelerimiz İlçemizde şehirlerarası otobüs işletmelerinden indirimli faydalanabilecekler. Ayrıca üyelerimizin çocukları için İlçemizdeki faaliyette olan dershanelerden indirimli yararlanmaları için anlaşmalar yaptık. Son olarak üyelerimize kolaylık sağlaması amacıyla Odamıza post cihazı taktırdık. Biz 3 ay önceki seçim döneminde söz verdiğimiz vaatlerimizi yerine getirmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Esnaflarımızın her türlü sorunu odamızın sorunudur. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz