ALAPLI HABERLERİ

GENÇ BAŞKAN ADAYINDAN MÜJDE

19 Ocak 2014
593 kez görüntülendi

GENÇ BAŞKAN ADAYINDAN MÜJDE

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olan berber Muharrem Gelgeç, Esnaf Odasına kayıtlı 620 üye Anadolu Hastanesinden yüzde 30 indirimli yararlanacağını söyledi.

Alaplı’da 2 Şubat tarihinde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkar Odası Olağan Genel Kurulunda Başkan adayı olduğunu açıklayan berber Muharrem Gelgec, yönetim ve denetim kurulu üyelerine kahvaltı verdi. Gelgec, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, çok genç bir ekiple Esnaf Odası seçimlerine aday olduklarını söyledi. Esnaf Odasını 620 üyesi olduğunu hatırlatan Gelgeç, şunları söyledi:

“2 Şubat tarihinde yapılacak olan Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde genç esnaf arkadaşlarımızla birlikte yönetime talip olduk. Göreve talip olduğumuz ilk gün Anadolu Hastanesi yöneticileriyle görüştük. Esnaf Odasına 620 üyesi olduğunu söyledik. Bize ne şekilde yardımcı olabileceklerini sorduk. Yöneticiler bize, odaya kayıtlı olan üyelerin ailelerine Hastanemizden yüzde 30 indirimli faydalanabileceklerini söylediler. Biz bu anlaşmayı yaptık. Seçimi kazandığımız taktirde anlaşma yürürlüğe girecek. Biz Alaplı esnaf odasının ne işe yaradığını anlatmaya geliyoruz.”

From ESNAF ODASI ADAY YÖNETİM ve DENETİMİ KURULU KAHVALTISI, posted by Mustafa Kanca on 1/19/2014 (24 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz