ALAPLI HABERLERİ

GENİŞLETİLMİŞ DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

25 Aralık 2016
777 kez görüntülendi

GENİŞLETİLMİŞ DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Alaplı Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı yapıldı.
AK Parti Alaplı ilçe teşkilatı, Aralık ayı genişletilmiş danışma meclisi toplantısını yeni ilçe teşkilatı binasında yaptı.
Divan toplantısına AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli Belde Başkanı Aytaç Tosun, Kadın ve gençlik kollarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Divan Başkanlığını önceki dönem Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun yaptığı toplantıya partililer ilgi gösterdiler.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, ilçe binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, 9 mahalle ve 52 köyde başkan ve yöneticilerini gözden geçirdiklerini, buralarda başkan ve yönetim kurulu üyelerini yeniden oluşturduklarını söyledi.

Alaplı’nın kalkınması ve büyümesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yavuz, şunları kaydetti:

“Gümeli Hasanbalı Barajı inşaat çalışmaları ve ishale hattı proje çalışması sürmektedir. Zonguldak’ta ikili eğitim yapan tek ilçe biz kaldık. Bu konuda 2017-2018 eğitim öğretim döneminde bu sorunumuzu da çözerek ilçemizde tüm okullarımızda tekli eğitim olacaktır. İlçemize 4 yıllık teknoloji fakültesi kazandırılmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa sürede Yine Alaplı’ya 50 yataklı C sınıfı bir hastane kazandıracağız.”

Toplantıya, eski Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.

divan

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz