ALAPLI HABERLERİ

GERÇEK EREĞLİ GAZETESİNDEN YILIN FUTBOLCUSUNA ÖDÜL

24 Mayıs 2013
947 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Gerçek Ereğli Gazetesi ‘Yılın Futbolcusu’ anketinin birincisinin ve yılın ‘Fair Play’ ödüllerini sahiplerine takdim etti

Defne Grup bünyesinde yayın hayatı sürdüren Gerçek Ereğli Gazetesi kendi resmi web sitesi olan www.gercekeregli.net adresinde düzenlediği ‘Yılın Futbolcusu’ anketinin birincisinin ve yılın ‘Fair Play’ ödüllerini sahiplerine takdim etti.

 

Defne Grup ofisinde düzenlenen ödül törenine Zonguldak Gençlik ve İl Spor Müdürü Uğur Akdeniz, AKP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Zonguldak Kömürspor Transfer Komitesi Üyesi Erdal Demir, Alaplı Belediyespor As Başkanı Tarık Yazıcı, Gümelispor Alt Yapı Antrenörü Murat Korkmaz, Bayatspor Antrenörü Namık Küçük ve Yılın Futbolcusu seçilen Cemre Demirhan katıldı.

 

Törende Zonguldak Gençlik ve İl Spor Müdürü Uğur Akdeniz ‘öncelikle Gerçek Ereğli Gazetesi ve Kaan beye spora verdiği önemden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ‘yılın futbolcusu’ ödülünü geçen senede vermek bana nasip olmuştu. Geçtiğimiz seneki şampiyon Kaan Yıldırım şimdilerde profesyonel futbol oynuyor. İnşallah bu yılın şampiyonu Cemre Demirhan’da daha iyi yerlerde olacaktır. Futbol ahlak işidir. Baktığımızda son dönemlerde futbolda bazı hoş olmayan görüntülere şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde söylediği gibi sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı makbuldür. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve Cemre Demirhan’ı yürekten kutluyorum’ dedi. Diğer yandan Alaplı Belediyespor Asbaşkanı Tarık Yazıcı ise ‘biz Alaplı Belediyespor olarak bu ödülü 2.kez alıyoruz. Bu yüzden haklı gururumuzu yaşıyoruz. Bu sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen hocamız Gökmen Başoğlu ve Kulüp Müdürümüz Ali Ünlü’yü de unutmamak gerekir. Gerçek Ereğli Gazetesine ve Kaan beye bende bu heyecanı spor kamuoyuna her sene yaşattığı için teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Fair Play ödülü Demir ve Çakır’dan

 

Gerçek Ereğli Gazetesi yılın futbolcusu ödülünün yanında bu yıl ilk kez Fair Play ödülü de verdi. Bu ödüle ise alt yapılardaki emektarlığı ile göze batan Antrenör Namık Küçük layık görüldü. Bayatspor Antrenörü Namık Küçük’e ise ödülünü Zonguldak Kömürspor Transfer Komitesi Üyesi Erdal Demir ile AKP İlçe Başkanı Fatih Çakır verdi. Ödül takdimi esnasında AKP İlçe Başkanı Fatih Çakır ‘bende Alaplı Belediyespor’da futbol oynadım. Futbol bambaşka bir şeydir. Bir başladığınızda kolay kolay bırakamazsınız. Önemli olan ahlaklı ve erdemli olmaktır. Sayın hocamız Namık Küçük ise bu olayı başardığı gibi bu bağlamda öğrenci yetiştiren birisi olmakla bu ödüle layık görülmüş. Kendisini yürekten kutluyorum. Gerçek Ereğli Gazetesine ve Kaan beye bende ayriyeten teşekkür etmek isterim. Bu sayede bizleri bir araya getirmiş ve kaynaşmamızı da sağlamıştır’ dedi. Zonguldak Kömürspor Transfer Komitesi Üyesi Erdal Demir ise ‘Gerçek Ereğli Gazetesi siyasetin yanında sporla da ön plana çıkan bir gazetedir. Bu tür mini törenleri sayesinde bizlere de kaynaşma ve sohbet imkânı sunmaktadır. Fair Play ödülünü almak kadar veren kişi olmakta ayrı bir gurur kaynağıdır. Antrenör Namık Küçük beyefendiyi bu ödülü almaya hak kazandığı için ayrıca kutlarım’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz