ALAPLI HABERLERİ

GEZİ PARKI EYLEMCİLERİ ÇAPULCU DEĞİL ZİBİDİDİR

15 Haziran 2013
694 kez görüntülendi

GEZİ PARKI EYLEMCİLERİ ÇAPULCU DEĞİL ZİBİDİDİR

 

Taksim Gezi Park eylemcilerine   TSO Başkanı Yaşar Tetiker ,” BUNLAR ÇAPULCU DEĞİL ÜÇ BEŞ ZİBİDİDİR ” dedi.

 

MÜSİAD Kdz. Ereğli   Şubesin düzenlediği 17. Başarılı okul öğrencilerine ödül töreninde konuşma yapan Tetiker ,Gezi  Parkı eylemcileri istikrarın yakalandığı bir ortamda ortaya çıkan “zibidileridir” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Sokaklara çıkan zibidiler bundan sonra o meydanlarda atlarını oynatamayacaklar. Atlarını ahırlara çekeceklerdir!

 

Konuşmasında, 1950 yıllı Türkiye’den 2013’e kadar gelinen sürece ilişkin kısa örneklemeler sunan Tetiker, bu güne kadar zor günler atlatıldığının altını çizdi. ‘İstikrar’ vurgusu yapan Tetiker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Çapulcu’ tabirini bir adım öteye taşıyarak, özetle şu cümleleri kurdu:

 

“Uzun zamandır Ereğli değildim. Yaklaşık 7 sene ara vermek zorunda kaldığım başkanlığa Tüccar ve sanayici kardeşlerimizin teveccühü ile yeniden başladım.

 

 

 

Türkiye’de ne yazık ki tüm şer mihrakları alan bulmuşlar, at oynatmışlar. Artık bu alana size kapalı, atlarınızı çekin. Üç beş tane zibidinin bu eylemlerine muhatap oluyoruz. Çok günler yaşamış Cumhuriyet’in evlatlarıyız. İstikrarı ve mutluluğu tam yakaladığımız anda şer odakları eskiden at oynattıkları alanları bulmaya çalışıyorlar.Fakat bu alanlar artık onlara kapalıdır.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz