ALAPLI HABERLERİ

GİRİŞİMCİLİK KURSUNA KATILAN 30 KİŞİYE BELGE VERİLDİ

26 Aralık 2015
934 kez görüntülendi

GİRİŞİMCİLİK KURSUNA KATILAN 30 KİŞİYE BELGE VERİLDİ

Alaplı Esnaf Sanatkarlar Odası kursa katılan 30 girişimciye  yapılan törenle belge verdi

Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İŞKUR ve KOSGEP tarafından desteklenen Uygulamalı Yeni Girişimcilik Eğitim Kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen bir törenle verildi.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Binasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, oda olarak düzenledikleri İŞKUR ve KOSGEP tarafından desteklenen Uygulamalı Yeni Girişimcilik kursunun tamamlandığı ve kursiyerlere sertifikalarını verdiklerini söyledi.

Kursa katılan herkese teşekkür eden Gelgeç, “Oda olarak KOSGEP ve İŞKUR ile ortaklaşa düzenlediğimiz Girişimcilik Kursunu tamamlamış bulunmaktayız.  Kursumuza katılanlara belgelerini takdim ettik.  Yapmış olduğumuz kurstan dolayı gururluyuz. Önümüzdeki günlerde de gelen talepler doğrultunda inşallah bu kurslarımıza devam edeceğiz. Ben kursumuza katılarak belgelerini alan kursiyerlerimize girişimcilik sertifikalarının hayırlı olmasını temenni ediyor ve  bundan sonraki hayatlarında  yeni açacakları iş hayatlarında  başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından kursa katılan 30 girişimciye sertifikaları Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Oda Yönetimi ve Oda personeli tarafından takdim edildi.

belgeee

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz