ALAPLI HABERLERİ

GÖKÇELER BELDESİNE ÇOK AMAÇLI BELEDİYE SALONU

4 Haziran 2013
489 kez görüntülendi

GÖKÇELER BELDESİNE ÇOK AMAÇLI BELEDİYE SALONU

 

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Prof.Dr.Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, Gökçeler Beldesinde yapılan çok amaçlı Belediye Nikah ve Düğün Salonunun açılışını gerçekleştirdiler.

Gökçeler Beldesinde Belediye tarafından yaptırılan çok amaçlı Nikah ve Düğün Salonunun açılışı için bir tören düzenlendi.

Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak, Gökçeler halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, “Beldemizde çok amaçlı bir belediye salonu ihtiyacı vardı. Düğünlerimizi, nikahlarımızı yapabileceğimiz ve bir çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz bu salonu da halkımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Çolak, 2014 yerel seçimlerinde Kandilli belediyesi ile birleşecek olan Gökçeler için ise; “Her son güçlü bir başlangıçtır” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan da yaptığı konuşmasında, Gökçeler halkının çalışkan bir belediye başkanı olduğunu belirterek; “Ne kadar çalışkan bir belediye başkanı olduğunun yakın şahidiyim. Bizde kendisine ve Gökçeler halkımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Gökçelerde halkımızın bir sorununun daha giderilmiş olması memnuniyet verici” dedi.

 

Törende, Gökçeler ilköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu halk oyunları ekibi, Zonguldak’ın meşhur şarkısı ‘dıv-dıv’ eşliğinde gösterilerde bulundu.

Belediye tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Belediye Salonunun kurdelesi , Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan Ercan Candan ve Özcan Ulupınar tarafından kesilerek halkın hizmetine sunuldu.

Önceki dönem Meclis başkanlarından AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan,  Prof.Dr.Ercan Candan ve Özcan Ulupınar daha sonra Gökçeler halkıyla bir süre sohbet ederek, taleplerini dinledi.

 

Törene, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Önceki dönem Meclis başkanlarından AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan,  Prof.Dr.Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr.Dr.Muharrem Erdem, HE-MA İşletme Müdürü Nuh Baş, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri  Yusuf Kalay, Esra Alpago, Mustaka Kalkan ve Mustafa Kumaş ile çok sayıda belde halkı katıldı.

Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak, kendilerine destek olan kişi ve kurumlara plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz