ALAPLI HABERLERİ

GÖKTEPE MAHALLESİNDEN BAŞKANA ZİYARET

19 Nisan 2014
559 kez görüntülendi

GÖKTEPE MAHALLESİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Göktepe  Mahallesi Muhtarı Mustafa Atmış ve beraberindeki ihtiyar heyeti ve mahalle sakinleri ile beraber Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

19 Nisan günü saat 13.50’de beraberindeki heyetle belediye makamına gelen Mustafa Atmış yaklaşık 20 dakika süren  bir görüşme gerçekleştirdiler.

 

Mustafa Atmış ; Mahallelerimize getirilen hizmetlerde Belediye’mizin katkısı çok büyük. Ben muhtar olarak Belediyemizin  başında halka hizmet etmeye susamış  bir başkanımızın olmasından dolayı memnunuz. Bundan sonraki süreçte de Karadeniz Ereğli halkına her hizmetin zamanında ve en iyi biçimde ulaştırılması için  bir mahalle muhtarı olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırım. Bu düşüncelerle şahsım ve tüm  arkadaşlarım adına size ve çalışma arkadaşlarınıza görevlerinizde üstün başarılar diliyorum…”, dedi.

Göktepe Mahallesi muhtarı ve heyetinin gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da misafirlerine  teşekkür etti. Yerel Seçimlerin geride kaldığını ve artık vatandaşa hizmet etme döneminin başladığını kaydeden Başkan Uysal da konuşmasında; “  Ben de sizin gibi köyde büyüdüm köydeki sorunları  ve mahallerdeki sorunları çok iyi biliyorum.Artık hep birlikte önümüze bakacağız. Hepimiz Karadeniz Ereğli’ye en güzel hizmeti nasıl verebiliriz, düşüncesi noktasında bütünlük içinde çalışmalıyız. Bu hizmetleri yaparken de hiçbir ayrım gözetmeden her mahalleye hak ettiği hizmetlerin fazlasını verebilmek adına da gerek şahsımın gerekse de ekibimin özveriyle görev yapacağından kuşkunuz olmamasını diliyorum”, ifadelerine yer verdi.

From GÖKTEPE MAHALLESİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ, posted by Mustafa Kanca on 4/19/2014 (16 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz