ALAPLI HABERLERİ

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ ALAPLI’DA TANITILDI

24 Ocak 2013
632 kez görüntülendi

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ ALAPLI’DA TANITILDI

 

İlki ve ikincisi Zonguldak merkezinde yapılan Gönül Elçileri Projesinin koruyucu aile konulu tanıtım toplantılarından üçüncüsü 23.01.2013 tarihinde Alaplı ilçemizde yapıldı.

Didem Ayyıldız Alaplı’da Kaymakam Yıldıray Malğaç ve eşi, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve eşi      ve  Emniyet müdürü eşi Melahat Baş tarafından karşılandı

 

Kamu Kurum ve Kuruluş yetkilileri Sivil Toplum Kuruluşları mensupları, koruyucu aileler ile vatandaşlarımızın katıldığı toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin Gönül Elçileri Projesi hakkında verdikleri tanıtıcı bilgilerden sonra söz alan Sayın Valimizin Eşi Dr.Dilek Didem AYYILDIZ koruyucu aile olmanın önemine ve ihtiyacı olan çocuklarımızın sevgi ve şefkatle yetişip gelişmesinde oynadığı role değinerek katılımcılardan bu hassas konuda ilgi ve desteklerini istedi.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız’ın katılımıyla “Gönül Elçileri” projesinin tanıtımı yapıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yürüttüğü proje çerçevesinde hayata geçirilen koruyucu ailede ‘Gönül Elçileri’ Projesi tanıtımı Alaplı’da gerçekleştirildi. Alper düğün salonunda yapılan toplantıda, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, ‘Gönül Elçileri’ projesi hakkında bilgiler vererek, projenin esasının birlik, beraberlik ve verimliliği arttırmak olduğunu ifade etti.

Tanıtım toplantısında gönül elçisi sayısının artırılmasına yönelik yapılması gereken çalışmalar katılımcılara anlatıldı. ‘Bugün İnsanlık İçin Ne Yaptın’ konulu slayt gösterisi katılımcılara izletildi.

ALBUM ADI VALİ AYYILDIZ’IN EŞİ ALAPLI’DA, Fotograf Mustafa Kanca on 1/23/2013 (10 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz