ALAPLI HABERLERİ

GÖZYAŞLARI İLE TOPRAĞA VERİLDİ

18 Aralık 2014
696 kez görüntülendi

GÖZYAŞLARI İLE TOPRAĞA VERİLDİ

Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın tanınmış ailelerinden Yazıcıoğulları’nın 93 yaşındaki anneleri Ayşe (Hacer) Yazıcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü Hastanede yaşamını yitiren  Ayşe Yazıcıoğlu Alaplı Merkez Camiinde kılınan Öğle namazına müteakip aile mezarlığında gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek dün yaşamını yitiren Yazıcıoğlu ailesinin en büyük Ferdi Hanım Ayşe (Hacer) Yazıcıoğlu Alaplı İlçesine bağlı Tepeköy Mahallesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ereğli ve Alaplı ilçelerinin tanınmış esnaflarından İşadamları İlhami, İbrahim ve İsmail Yazıcıoğlu’nun anneleri, İşadamları İlhan, İrfan, İhsan, Mustafa İslam, İsmet, Rıdvan ve Sedat Yazıcıoğlu’nun babaanneleri 93 Yaşındaki Ayşe Yazıcıoğlu için bugün Alaplı Merkez Camiinde cenaze namazı düzenlendi.

Anne Yazıcıoğlu’nun cenazesi oğlu İlhami Yazıcıoğlu’nun Kdz. Ereğli’de bulunan evinden saat: 11.00’da alınarak memleketi Alaplı’ya getirildi. Burada Merkez Camii önüne konulan tabut önünde Yazıcıoğlu ailesi tam kadro taziyeleri kabul etti.

Alaplı Müftüsü Ali Bektaş tarafından Öğle namazına müteakiben kıldırılan cenaze namazında Merhume Yazıcıoğlu için helallik istendi, dua edildi.

Buradan omuzlara alınan ve cenaze aracına konulan Anne Yazıcıoğlu defin edilmek üzere Tepeköy mezarlığına götürüldü.

Bine yakın vatandaş topluğu tarafından son yolculuğuna uğurlanan  Anne Yazıcıoğlu burada gözyaşları içersinde  ebedi istirahatine konuldu.

Ereğli ve Alaplı’dan çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazeye, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,  Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Göktaş, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Alaplı Önceki Dönem Belediye Başkanları Nevzat Çimenoğlu, Faruk Çaturoğlu, TSO Alaplı Genel Sekreteri Taner Arslan, oda ve dernek başkanları ve sevenleri katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz