ALAPLI HABERLERİ

GÜLEN YÜZLER AK PARTİ’DE..

9 Mayıs 2013
565 kez görüntülendi

GÜLEN YÜZLER AK PARTİ’DE..

 

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, AK Parti’nin Ereğli’ye kazandırdığı hizmetleri AK Parti’li belediye başkanları ile birlikte incelerken, ‘Görüyorsunuz gülen yüzler AK Parti’de’ açıklamasında bulundu.

 

AK Parti Belediye Başkanları Aydın Güngör, Bekir Çolak ve Yaşar Sever, Ereğli’de yapılan kamu yatırımlarını AK Parti Ereğli İlçe Yönetimi ile birlikte gezdiler.

İncelemeler sırasında CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Ormanlı Belde Belediye Başkanı Yaşar Sever, habercilerin sorularını yanıtladı.

 

‘Yuvama döndüm’ diyen Sever; “Şunu söyleyeceğim AK Parti’nin kurucuları arasındaydım. Tekrar yuvaya dönmenin mutluluğu içerisindeyim. İlk AK Parti’den istifa ettiğimde adaylık sürecinde bazı yanlış hareketler oldu,  CHP’den aday olduk ve tekrar belediyeyi aldık. Şimdi yuvamıza geri döndük.  Sağolsun İlçe Başkanımız Fatih Çakır’ın da bu konuda teşvikleri oldu” dedi.

 

AK Parti ailesinin Ereğli’de büyümeye devam edeceğini söyleyen AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise; “Yaşar bey ve kendisiyle beraber 4 tane belediye meclis üyemizin katılmasıyla Ormanlı’da 8 tane belediye meclis üyesi oldu. Ormanlı’ya hep birlikte daha iyi hizmetler sunacağız. Yaşar başkanımız bizim kurucu belde başkanımız. Ondan sonra partide hizmetleri olan bir abimizdi. Siyasette bazen fikir ayrılıklarından doğan sonuçlar olabilir. Biz geldik, kendisine teklif götürdük, sağolsun bizi kırmadılar ve hep birlikte bundan sonra AK Parti’de hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

ÇAKIR: ‘CHP’NİN PARTİ İÇİ SORUNLARI BİZİ İLGİLENDİRMEZ’

Çakır, habercilerin ‘CHP’den ayrılan Meclis üyeleriyle bir görüşmeniz oldu mu?’ sorusuna, “CHP’de mevcut belediye başkanı ve ilçe başkanının tutumlarından rahatsız olmuş olanlar olabilir. Onların parti içi sorunlarıdır. Bizim CHP’den ayrılan Belediye Meclis Üyeleriyle ilgili bir talebimiz bir ortak düşüncemiz olmamıştır. Sadece ortak düşüncemiz şu olmuştur; Ereğli’de Ereğli’nin menfaatleri noktasında karar almada bazen aynı karar üzerinde örtüşebiliyoruz. Bu insanlarda Ereğli’de yatırımları olan, Ereğli’de emeği olan, geçmişi olan insanlar, Bazıları gibi yaşım 70’e gelmiş, ben burayı bırakıp, Çoluk çocuğum burda yaşamıyor diyebilecek insanlar değil, çocukları burada yaşayacak, yatırımları burda. Biz istifa eden arkadaşlarla mesala bir emniyetin yanındaki arsa satışıyla ilgili aynı kararı alabiliyoruz niye  Ereğli için doğru olan neyse o doğrultuda birleşmemiz lazım. Önceliğimiz Ereğli ve Ereğli’ye hizmet” dedi.

 

Basın mensuplarının, ‘Abdülkadir Sözer, AK Parti’ye geçmeyi kendime hakaret sayarım dedi, görüşünüz nedir?’ sorusuna da “Ben diyor 40 yıllık solcuyum diyor, bana bu soruyu yöneltmeniz rencide eder diyor. Çünkü ben hala Cumhuriyet Halk Partiliyim demek istiyor. Kendisine göre, mevcut belediye başkanı ve yönetimle sıkıntıları var, onun en iyi açıklamasını da kendileri yapacaktır” dedi.

 

Çakır, AK Partili Belediye Başkanlarının yüzlerinin güldüğünü belirterek; “Gülen yüzler AK Parti’de” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz