ALAPLI HABERLERİ

GÜMELİ İLK VE ORTAOKULUNDA KAN BAĞIŞI DÜZENLENDİ

1 Nisan 2016
947 kez görüntülendi

GÜMELİ İLK VE ORTAOKULUNDA KAN BAĞIŞI DÜZENLENDİ

Türk Kızılayı Alaplı Şubesi  ve Gümeli İlk ve Orta okulu  işbirliği ile kan bağışı düzenlendi. 30 ünite kan toplandı

Gümeli  İlk ve Orta Okulu’nda gerçekleştirdiği gönüllü kan bağışı etkinliğinde velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte öğrenciler kan bağışını velilerine anlatarak hayat kurtarmalarına vesile olmuşlardır.

Etkinlik kapsamında okul müdürleri , öğretmen ve öğrencilerin kampanyanın duyurulması amacıyla yaptığı ön çalışma velilerin katılımını sağlandı.
Gümeli İlk ve  Ortaokulu Müdürü Aydın Akdeniz Kampanyaya öğretmenler ve öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Okul yönetimi yaptığı duyuru ve öğrencilere dağıtılan davetiyelerle katılımı arttırdı. Akdeniz  kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu, herkesin duyarlı olması gerektiğini, özellikle küçük yaşta eğitim verilmesinin önemini vurguladı. Çevre okullara örnek teşkil edecek bu çalışma ile kampanyamıza öğrenci ve velilerimizin katılımını sağladık. Kampanyamızı destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.
Türk Kızılayı Alaplı  Şubesi Başkanı Gümeli de ilk kan bağışı kampanyası oldu. Katılım  çok güzel oldu.

Kızılay kan bankası görevlilerine ve Gümeli  ilk ve Orta okulu  yöneticilerine öğretmenlerine ve kan bağışında bulunanlara teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi kan dünyada üretilmeyen acil bir ilaçtır.” diye konuştu

ekrem

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz