ALAPLI HABERLERİ

GÜMELİ YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

20 Mart 2016
795 kez görüntülendi

GÜMELİ YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

Alaplı ilçesinde Gümeli Beldesi Yardımlaşma ve Kültür Derneği 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen 8. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kongredeki yoğunluğu görünce Gümeli beldesindeki birlik beraberliğin ne kadar güzel ve üst seviyede olduğunu gördüklerini söyledi.

Gümeli’nin Alaplı’nın olmazsa olmaz bir beldesi olduğunu ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

“Cemevlerini ibadet yasası çıktığın da biz Alaplı Belediyesi olarak konuyu Meclisimize getirerek geçirdik. Cemevlerini ibadet yeri olduğunu resmileştirdik. Alaplı Belediyesi ve şahsım olarak her zaman Gümeli halkını yanında olduk. Bundan sonrada her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Biz kardeşiz, birlik beraberlik içinde bu memlekette bir birimiz kırmadan üzmeden hep birlikte yaşayacağız.”

Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam da dernek yönetiminin gönül işi olduğunu belirterek, “Bugüne kadar bu dernekte görev yapan tüm arkadaşlarımız gönüllü çalışarak bu konuma kadar getirdiler. Gümeli’de 12 adet cemevi var. İlk cemevi 1991 yılında yapıldı. Ereğli ve Alaplı’da 20 tane cemevinin yapımında emeği gecen ve destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” 7iye konuştu.

Gümeli Beldesi Yardımlaşma ve Kültür Derneği Aytaç Tosun, 2 dönemdir en iyi şekilde hizmet ettiklerini bundan sonrada en iyi şekilde ve özveriyle hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Aytaç Tosun ve İsmet Tosun’un aday olduğu seçim çarşaf liste olarak yapıldı.

FB_IMG_1458510841910

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz