ALAPLI HABERLERİ

GÜMELİ’DE KORKUTAN YOL…

10 Kasım 2014
616 kez görüntülendi

GÜMELİ’DE KORKUTAN YOL…

Alaplı ilçesi ile Gümeli beldesi arasındaki karayolunun bir bölümünde meydana gelen heyalan nedeniyle ulaşım tek şeride düştü.

 

Gümeli Belediye Başkan Ahmet Saydam, yaptığı açıklamada, Alaplı’dan Gümeli Beldesine ulaşımı sağlayan tek Karayolunda sık,sık heyelanlar meydana geldiğini söyledi. Olası bir yağmurda yolun tabanında çökerek Beldeye ulaşımın sağlanamayacağın vurgalayan Saydam, şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz ay yolun bir bölümünde meydana gelen heyelandan sonra heyelanın olduğu bölgeyi kendi imkanlarımızla önlem alarak ulaşım açtık. Ancak yolda çökmeler devam ettiği için ulaşım tek şeride düştü. Çökme riski devam ettiği için sürücüler yoldan korka, korka geçiyor. Olası bir yağmurda yol tamamen çökerek Gümeli Beldesine ulaşım sağlanamayacak. 2 bin insan bu beldede yaşıyor. Öğrencilerimiz Alaplı’ya okumaya gidiyor. Gümeli’ye yapılacak baraj ile birlikte Gümeli çayında ıslah çalışmaları yapılması gerekiyor. Aksi taktirde yolda heyelanlar olmaya devam edecek. Önümüz kış yolumuzun tamamen kapanmasında endişe ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz