ALAPLI HABERLERİ

GÜMELİYE BÜYÜK HİZMET

4 Kasım 2014
587 kez görüntülendi

GÜMELİYE BÜYÜK HİZMET

 

Alaplı İlçesi Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Kapalı spor salonu inşaatı tamamlandığını Gençlik Spor Bakanlığından yetkiler tarafından inceleneceğini bildirdi.

Saydam, yaptığı açıklamada, Kapalı Spor salonu Gümeli Beldesinde büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi. Yağmurlu günlerde öğrencilerin dışarda etkinlik yapamadığını ifade eden Saydam, şunları söyledi:

“Kapalı spor salonunun beldemize kazandırmak için büyük uğraşlar verdik. 2 bin 500 nüfuslu Beldemizin böyle bir spor salonuna ihtiyaç vardı.Yapımı birkaç küçük eksiğin dışında tamamlanan spor salonuna Gençlik ve Spor Bakanlığından yetkiler gelerek son bir inceleme yapacaklar. Spor salonu 250 kişilik oturma kapasiteseli olup sinema, tiyatro, konferans ve diğer sosyal etkinlikler yapılabilecek şekilde dizayn edildi. Salonun çevre düzenlemesi çalışmaları inşaatının yapımını üstlenen firma tarafından yapılacak. Gümeli Kapalı Spor salonu inşaatının yapımından bu aşamaya gelinceye kadar bizlerden desteğini esirgemeyen başta Zonguldak Valisi Ali Kaban’a, Alaplı eski Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a, bölge milletvekillerimize, Gençlik Spor Bakanlığı ve personeline teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz