ALAPLI HABERLERİ

HABERAL, ALAPLI’YA GELİYOR

28 Şubat 2014
601 kez görüntülendi

HABERAL, ALAPLI’YA GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkanı Adayı Nuri Tekin seçim bürosunun açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirecek.

 

Açılışı CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal gerçekleştirecek.
Belediye Başkan Adayı Tekin konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, Alaplı’da eski Ziraat Bankasının bulunduğu Ali Alp Caddesindeki iki katlı Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştireceklerini kaydetti.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Tekin, şunları söyledi:

“Halkımızdan gördüğümüz teveccüh ile yüksek bir moralle çalışmalarımızı partili-partisiz herkesim ile gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor ve seçimleri alacağımıza olan inancımızı daha da artıyor. Herkesimden büyük ve beklenenin üzerinde destek görüyoruz. Bu destek artarak devam ediyor.

Bu vesile ile her gün binlerce kişinin geleceği Şehir merkezindeki iki katlı seçim bürosunun açılışını yine görkemli bir biçimde gerçekleştirme arzusundayız. Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimizin tanıtılacağı ve yoğun katılımın olmasını beklediğimiz açılışımıza CHP Zonguldak Milletvekillerimiz Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkan Halil Furat ile çok değerli belediye Başkanlarımız ile belediye Başkan adaylarımız katılacak. Tüm halkımızı CHP’nin Alaplı’daki iktidar yürüyüşüne davet ediyorum. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz