ALAPLI HABERLERİ

HADİS YARIŞMASINDA ZONGULDAK’TA SES GETİRDİK

12 Mayıs 2016
1.065 kez görüntülendi

HADİS YARIŞMASINDA ZONGULDAK’TA SES GETİRDİK

Alaplı İmam Hatip ortaokulu Ufka Yolculuk Kültür yarışmasında  Zonguldak ilinde büyük başarı gösterdi

Ülke genelinde düzenlenen, online olarak da dünya genelinde düzenlenen, ilçemizde AGSİDER tarafından uygulanan UFKA YOLCULUK  Kültür Yarışmalarının bu yıl 4. sü düzenlendi.  Bu yılki yarışmanın konusu hadisti. Yarışma için tercih edilen eser Muhyiddin en-Nevevi’nin muhtasar eseri Riyazüs Salihin’di. Yarışma her sene olduğu gibi A Kategorisi(0-14 yaş), B Kategorisi(14-19 yaş), C Kategorisi(19 yaş üstü), D Kategorisi( Din görevlileri ve İlahiyat mezunları ), E Kategorisi (Online olarak katılanlar) olmak üzere beş ayrı kategoride yapıldı.

Yapılan bu yarışmada ilçemiz, Zonguldak genelinde büyük başarı gösterdi.

A Kategorisi’nde Alaplı İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Hilal Ogur il birincisi, yine aynı okulumuzdan 5. Sınıf öğrencisi Semanur Arıkan il ikincisi oldu.

C Kategorisinde ise Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğretmeni Mesut Karakaş il birincisi, Alaplı İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Coşkun Kararmış İl üçüncüsü oldu. Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

IMG-20160508-WA0007

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz