ALAPLI HABERLERİ

HAMDİ UÇAR EREĞLİ’DE

25 Eylül 2013
571 kez görüntülendi

HAMDİ UÇAR EREĞLİ’DE

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatının, İlçe binasında dün akşam gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısına, İl Başkanı Hamdi Uçar ve bazı İl Yöneticileri de katıldı.

 

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, birlik-beraberlik içerisinde Zonguldak genelinde ve Ereğli’de başarılı olmak için tüm mücadeleyi ortaya koyacaklarını belirtti.

 

Parti yöneticilerine, Genel Merkez düzeyinde yapılan toplantılar ve yerel seçimlere yönelik düşüncelerini de aktaran Uçar, “Bu seçimleri çok önemsiyoruz. Zonguldak’ta partimizin bayrağını daha yukarılara taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ereğli teşkilatımızın da  bugüne kadar sürdürdükleri başarılı çalışmaları daha da artıracaklarına inancım tam. Ereğli Belediyesini bu seçimlerde el birliğiyle AK Partili belediyeler arasına katmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

AK Parti’li bazı İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Uçar, son gelişmeler üzerine partililere çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz