ALAPLI HABERLERİ

HANGİ KOMİSYONLARA SEÇİLDİLER?

3 Nisan 2015
1.035 kez görüntülendi

HANGİ KOMİSYONLARA SEÇİLDİLER?

Nisan ayı 2. birleşim toplantısını 3 madde ve 2 önergenin görüşülmesi ile gerçekleştirdik.


Gündeme 3. madde olarak alınan, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 16. ve İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20. maddeleri gereğince “İhtisas Komisyonlarının oluşturulması” hususunda İsmail TERZİ ve Fikret ZAMAN adlı üyelerin verdikleri önerge doğrultusunda, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonlarına 7 üye diğer komisyonlara 5 üye seçilerek belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi.

 
Verilen önergeler doğrultusunda, Eğitim ve Kültür Komisyonuna; Temel USLU, Ali TARAKÇI, Siyami AKCAALAN, Nebahattin YILMAZ, İsmail KORKMAZ ,,,

 
İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Ayhan AKMAN, Vacit DURDUBAŞ, Necdet KARAVELİ, Kazım BECEREN, İsmet KÖSE, Cemil USLUER, Cihat ÖZTÜRK …
Çevre ve Sağlık Komisyonuna, İsmail TERZİ, Kazım BECEREN, Hasan DAĞKIRAN, Fikret ZAMAN, Metin UZUN ….
Plan ve Bütçe Komisyonuna, Ayhan TAŞDELEN, Özcan ÖZMEKİK, Siyami AKCAALAN, İsmail TERZİ, Rahmi ALBUZ, Nebahattin Yılmaz, Mustafa Uzundal …

 
İçişleri Komisyonuna, Elif Okur, Ramazan Taşdemir, İsmet Bostancı, Dursun Dökmeci, Ayhan Özçelik …
Tarım Komisyonuna, Filiz Ünal Sarsık, Rıfkı Gültekin, Rahmi Albuz, Ayhan Özçelik, Metin Uzun …

 
Sanayi ve Ticaret Komisyonuna, İsmet Bostancı, Temel Uslu, Ramazan Taşdemir, Fikret Zaman, Sadettin Arslan …
Gençlik ve Spor Komisyonuna, Rıfkı Gültekin, Necdet Karaveli, Elif Okur, Dursun Dökmeci, Sadettin Arslan …

 
Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonuna, Kenan Çetinoğlu, Ali Tarakçı, Halil Gencer, İsmail Korkmaz, Serdar Akyol
Aile, Çocuk ve Engelliler Komisyonuna, Hilal Gencer, Filiz Ünal Sarsık, Hasan Dağkıran, Serdar Akyol, Mustafa Uzundal …

 
Arge Komisyonuna, Özcan Özmekik, Ayhan Taşdelen, Kenan Çetinoğlu, Cemil Usluer, Cihat Öztürk adlı üyelerin seçilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

 
Gündeme 4. madde olarak alınan. “Zonguldak’ın Yöresel Değerleri Türkiye ile Buluşuyor” başlıklı projede İdaremizi temsile, ilzama ve teklif belgelerini imzalamaya İl Özel İdaresi AB Proje Ofisi Memuru Ümran AYDIN’ın yetkili kılınması ve eş Finansman tutarının AB projesi harcama kalemine aktarılması hususu oy birliği ile kabul edilmiştir. Konu hakkında bilgi veren Meclis Başkanı Vacit DURDUBAŞ ” Bu projenin gerçekleşmesi halinde Zonguldak’ımıza ait Tanıtım Tır’ı belirlenen yerlerde bulunarak ilimizin Kültür ve Turizmini Tanıtımını sağlayacaktır. İlimizin Tanıtılması açısından önemli bir proje olan bu çalışmayı yapan herkese şimdiden teşekkür ederim. ” dedi.
Gündeme 5. madde olarak alınan, İdaremize ait Kdz. Ereğli Aycity İş merkezindeki 52 ve 64 numaralı ofislerin satışı ile ilgili Plan ve Bütçe ile İçişleri Komisyonlarının ortakalaşa hazırlamış oldukları 9 – 4 sayılı raporları oy birliği ile kabul edildi.
İsmail Terzi, Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren ve Ayhan Taşdelen adlı üyelerin, İlimiz Ereğli İlçesi Çayırlı Köyü heyalan nedeniyle kullanılamaz hale gelen 101 kk nolu yola alternetif olarak yeni yol güzergahanın belirlenerek gerekli izin irtifak işlemlerinden sonra yol ağımıza alınması hususunun görüşelerek ek yatırım programına alınması ile ilgili verdikleri önerge oy birliği ile gündeme 6. madde olarak alınarak İmar ve Bayındırlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarına havalesi oy birliği ile kabul edildi.
Nebahattin YILMAZ, Mustafa Uzundal, Fikret Zaman adlı üyelerin, İlimiz Merkez İlçeye bağlı Eceler Köyünde bulunan hizmet dışı okul binasının köyümüzde Sosyal ve Kültürel amaçlı kullanılabilmesi ile ilgili verdikleri önerge oy birliği ile gündeme alınarak, Eğitim ve Kültür ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havales oy birliği ile kabul edildi.
Bir sonraki toplantı 6 Nisan Pazartesi günü saat 10:00 da yapılması oy birliği ile kabul edilmiştir..”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz