ALAPLI HABERLERİ

HARUN GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

27 Temmuz 2014
804 kez görüntülendi

HARUN GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Alaplı İlçesi’nde cinnet geçiren babasının kurşunlarına hedef olan 19 yaşındaki Harun Karacan gözyaşları arasında toprağa verildi.


Alaplı ilçesine bağlı Hacıhasan Köyünde dün akşam meydana gelen olayda fındık tarlasına giren domuzlar sebebiyle tartıştığı babası Hüseyin K.’nin tüfeğinin namlusundan çıkan kurşuna evlerinin çatı katında hedef olan gencin cenazesi, Adli Tıp için gönderildiği Ankara’dan hazin bir şekilde yaşamını yitirdiği Hacıhasan köyüne getirildi.

Karacan’ın cenazesi ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak aile mezarlığına getirildi.

Burada gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Karacan’ı sevenleri yalnız bırakmadı.

Gerçekleşen cenaze namazına Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyesi eski Başkanı Faruk Çaturoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Hacıhasan Köyü’ndeki birkaç ocak fındığı domuzun yemesine sinirlenen ve suçu oğlu Harun Karaca’da bulan Hüseyin K. Cinnet geçirerek, 3 katlı evlerinin içinde kovaladığı oğlunu çatı katında sıkıştırarak av tüfeği ile başına ateş etti.

Başından ağır yaralanan Harun K., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne yetiştirilmeye çalışıldıysa da, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Baba Hüseyin K. İse e bir süre sonra suç aleti ile birlikte jandarmaya teslim olarak bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

Öte yandan, 3 sene önce, Hüseyin K.’nin 17 yaşındaki kızının çatıdan düşerek öldüğü ve baba Hüseyin K’nın daha önce de eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldığı ve psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi.

From HARUN KARACAN CENAZESİ, posted by Mustafa Kanca on 7/26/2014 (127 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz