ALAPLI HABERLERİ

HASANLI KÖYÜ MEZARLIKTA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIYOR

20 Kasım 2015
803 kez görüntülendi

HASANLI KÖYÜ MEZARLIKTA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIYOR

Alaplı Hasanlı Köyü muhtarlığı köy mezarlığında çevre düzenlemesi yapıyor. Hasanlı Köyü muhtarı Recep Tufan çalışmalarda köydeki kadınların da kendilerine yardımcı olduklarını ifade  etti.

mezarlık

Tufan yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi  Hasanlı köyü merkez mezarlığımıza  500,Adet siyah selvi,mazı,çınar, fidanı dikerek ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyoruz.

Mezarlıkta 800,metre çevre yoluna kilit Parke Taşı döşedik, 300 metre yol kısmına beton dökerek çevre düzenlemesi yaptık. Hasanlı köyü Muhtarlığı olarak mezarlığımızda  devam eden çevre düzenlemesinin kalan 100 metre beton yolu önümüzdeki hafta tamamlayacağız. Son olarak mezarlığın iç kısmına da L,şeklinde yol açtık bu yolumuzu da beton yol yapacağız. 800metre kare cenaze Namazı kılma alanını kilit Parke yaptık,kalan 800metre kare alanı şuan toprak sererek tesviyesini yapıyoruz,tesviye bittiğinde Çim tohumu ekerek 800metre kare alanı çimlenmiş olacak.

Tufan hedefimiz çimlemeden sonra bu alana spor kondisyon aletleri kurarak Köy halkımızın Kabristanlık alanında yürüyüş bandında yürüyüş yaparak, spor kondisyon aletlerini kullanıp sporunuda yapmış olacak.

 

mezar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz