ALAPLI HABERLERİ

HAYDAR ÇATUROĞLU İÇİN MEVLİT OKUTULDU

11 Aralık 2015
758 kez görüntülendi

HAYDAR ÇATUROĞLU  İÇİN MEVLİT OKUTULDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun geçen Salı günü vefat eden Babası emekli İmam Hatip, Hacı Hafız Haydar Çaturoğlu için mevlit okutuldu.

Bugün Yatsı namazı sonrasında Alaplı Merkez Camii’nde düzenlenen Programa cemaat yoğun ilgi gösterilirken  ondan fazla imam Hatip tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra eller semaya açılarak vefat eden Çaturoğlu ve tüm vefat eden müslümanlar için dua okundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nda hazır bulunduğu mevlit programında Çaturoğlu özetle şöyle ddi:
“İnşallah Okuttuğumuz Kur’an-ı Kerim ve dualar Allah katında kabul olur. Babamın vefatından bu yana bizleri biran olsun yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi

Programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kdz. Ereğli Kaymakam Vekili ve Alaplı Kaymakamı Aytuğ Çağlar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ormanlı Belediye Başkanı Bayam Başol, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları ile daire müdürlerinin yanı sıra bini aşkın vatandaş topluluğu katıldı.

Mevlidin arından Alaplı Merkez camii önünde Çaturoğlu ailesi tarafından  1500 kişiye pilav üstü döner , ayran ve tatlı  ikramı da yapıldı.

mevlitttt

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz