ALAPLI HABERLERİ

HAYIR ÇARŞISI KERMESİ AÇILDI

27 Mayıs 2015
742 kez görüntülendi

HAYIR ÇARŞISI KERMESİ AÇILDI

Alaplı’da tahsil çağındaki öğrencilere yardım için kermes düzelendi.

Alaplı Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneğince ilçedeki tahsil çağındaki talebelere yönelik yardım kermesi düzenlendi. Kermesin gelirleri A.Doğancılar kız Kuran kursu ve Çamlıca Yurdunda kalan öğrencilere harcanacak.

Kermes  Alaplı Belediyesi Atatürk Parkında Çınardibi   kafenin yanına kurulan  çadırda açıldı. .Kermesin açılışına Alaplı  Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin , Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş ve  ilçe Tarım Müdürü Rafet Yılmaz toplantıları olduğu için sonradan katıldılar.

Ak Parti milletvekili adayları Emine Çift ve Faruk Çaturoğlu’da kermesi ziyaret ettiler.

Kermes ile ilgili bilgiler veren Alaplı Çamlıca Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Cevik, amaçlarının ilçede tahsil çağındaki ve ihtiyaç sahibi talebelere katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Kermes’e destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirten Ünal, “Alaplı Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği olarak ilçemizde tahsil çağında olan ihtiyaç sahibi talebelere yardım kermesi düzenledik. Amacımız talebelerin ihtiyaçlarını karşılamaktır. Kermesimiz her yıl Haziran ayının ilk haftasında yapılmaktadır.  Bu yıl seçim dolayısı ile bir hafta öne aldık. Kermes 10 gün sürmektedir.

Derneğimiz 1985 yılında bu yana Alaplı ilçesinde hizmet  vermektedir. Düzenlediğimiz kermese Alaplı halkımız büyük destek vermektedir. Ben bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum

Müdür Cevik, “Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama adına açılışı gerçekleştirilen kermeste A’den Z’ye bütün her şeyi bulmak mümkün. Çok cazip fiyatlarla kaliteli ve markalı ürünlerin sergilendiği kermeste; giyim, yiyecek, çeyizlik eşya, el iş, ayakkabı çeşitleri, çantalar, koltuk takımları, mobilya eşyaları, ev hanımlarının hazırlamış oldukları lezzetler bir evde bulunması gereken her şey çok cazip fiyatlarla oldukça ilgi görüyor.” dedi.

 

Açılış konuşmalarından sonra yapılan duanın ardından kermesin açılış kurdelesini Çamlıca Öğrenci Yurdu Müdürü hayırlı olması dilekleriyle birlikte kestiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz