ALAPLI HABERLERİ

HAYIRSEVERLERDEN EN GÜZEL HEDİYE

1 Haziran 2015
635 kez görüntülendi

HAYIRSEVERLERDEN EN GÜZEL HEDİYE

 

Alaplı İlçesinde tekerlekli sandalyesinin aküsü biten ve 1,5 aydır evden dışarı çıkamayan ortopedik engelli Hakan Bozkaya’ya hayırseverler tarafından 2 adet akü hediye edildi.

Dernek Başkanı İsmail Korkut, yaptığı açıklamada, Fiziksel engelli kardeşimize yardım etmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Hayırseverlerin yardımlarıyla Hakan kardeşimiz akülü tekerlekli sandalyesiyle sokaklarda eskisi gibi özgürce dolaşabileceğini ifade eden Korkut, şöyle dedi:

“Hakan Kardeşimizin akülü bir tekerlekli sandalyesi vardı. Sandalyesinin aküsünün bitmesinden dolayı kendisinin de alacak durumu olmadığı için derneğimize başvurdu. Bizde dernek olarak hayırseverlerimizden yardım talep ettik. Hayırseverlerimizde bize destek olarak 2 adet akü aldık. Hakan kardeşimizin evine gelerek akülerin montajını yaparak teslim ettik. İnşallah bundan sonra çok daha rahat kendisi hareket edebilecek. Akülü sandalyesiyle sokaklarda rahatlıkla gezebilecek. Ancak binanın girişi bozuk olduğu için giriş çıkışlarda zorluk çekiyor. Konuyu Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekine ileteceğiz. Kendisinin de bize destek olacağına inanıyoruz.”

Hakan Bozkaya da,  6 yıl önce geçirdiğim bir kaza sonucu fiziksel engelli durumdayım. Akülü tekerlekli sandalyemin aküsünün bitmesinden dolayı 1,5 aydır evden dışarı çıkamıyordum. Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şubesine müracaat ettim. Onlarda sağ olsun yakından ilgilenerek akü hediye ettiler. Yardımda bulunun tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Şimdi özgürce sokaklarda dolaşabileceğim.” Dedi.

????????????????????????????????????

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz