ALAPLI HABERLERİ

HEDEF ZONGULDAK 4, TÜRKİYE 400 MİLLETVEKİLİ

9 Nisan 2015
581 kez görüntülendi

HEDEF ZONGULDAK 4, TÜRKİYE 400 MİLLETVEKİLİ

 

AK Parti’den Zonguldak ikinci sıra milletvekili adayı gösterilen Faruk Çaturoğlu, Zonguldak’tan 4, Türkiye’den de 400 Milletvekili çıkartacaklarını ifade etti.

Ak Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu Ak Parti Alaplı Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Çaturoğlu,  Benim Meclise girmem önemli değil, bizim tüm adaylarımızın meclise girmesi lazım onun için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor.” Dedi.

Sosyal Medyayı çok iyi kullanılması gerektiğini vurgulayan Çaturoğlu, “ Bizim önemli bir kusurumuz var biz sosyal medyayı iyi kullanamıyoruz bütün teşkilat mensupları olarak. Ben geçmişte ARGE Başkanlığımıza söyleştim bize sosyal medyayı kullanma dersleri verin diye, Bakın girin Facbook’a, Twittere akıl almaz insanlar bilgi akışı, bizim insanlarımızın da yapması lazım, her türlü fikirlerini, zikirlerini her türlü habere olumlu olumsuz katkılarda bulunmaları lazım eleştirilerini açıkça koymaları lazım. Bizim listemiz ben iddia ediyorum o kadar parti seçime girecek Zonguldak’taki en iyi en iddialı en güzel liste bizim listemizdir. 5 arkadaşımızın beşi de birbirinden üstündür.”

BİZE OLAĞANÜSTÜ DESTEK VERDİLER

Zonguldak’taki tüm teşkilatlarımız bizlere olağan üstü destek verdiğini belirten Çaturoğlu, Zonguldak’taki bütün teşkilatlarımız bize olağan üstü destek verdiler. Temayül yoklamasında ardından sivil toplum kuruluşları da büyük destek verdiler. Bu yoklamalar genel merkezimiz tarafından dikkate alındı. Bize diyorlardı ki, “siz neden bu kadar çok çaba sarf ediyorsunuz. Bunlar hiç kale alınmıyor.”  diye ama biz biliyorduk ki bu yoklamaların yüzde yüzü olmaza da mutlaka yüzdesi ve payı vardı. Bize soranlara biz elimizden gelenleri yaptık.Bizim önceliğimiz mensubu olduğumuz teşkilatlarımızın ve Zonguldak’ta halkının, faaliyet gösteren kurumların bize olan teveccühüdür biz bu teveccühü sağladığımız andan gücü arkamıza aldığımız taktirde bunu genel merkezimizin  dikkate almaması mümkün değil diye düşünmüştük.” Dedi.

ÇALIŞMAKTAN YORULMADIM

Çaturoğlu, Hiç bir zaman asla çalışmaktan yorulmadım. Çalışmalarımıza devam ettik elbette ki beklentilerimiz gerçekleşmeyince darıldığımız kırıldığımız çok kısa süreli olan bir takım şeyler olmuştur bunlar insanın fıtratında vardır. Ben iddia ediyorum o kadar parti seçime girecek Zonguldak’taki en iyi, en iddialı, en güzel liste bizim liste 5 arkadaşımızın 5’ide bir birinden üstün insanlardır. 1. sırada hiç kimsenin laf edemeyeceği çok değerli bir savcımız var. Hakkında hiç kimse hiçbir şey söyleyemez pırıl, pırıl bir büyüğümüzdür. Zonguldak’ı hakkıyla temsil edeceğine inandığımız hatta hukukçu olduğu hasebiyle de beklide daha üst mertebelerde görev yapmasını beklediğimiz bir ağabeyimizdir.  Herkes bir şey söyler. Ama en güzel liste bizde var.  3 sırada Belediye Başkanlığından bu işin kökünden gelen bir dönem Milletvekilliğimizi yapmış olan çok değerli kardeşimiz Özcan Ulupınar var.4 sırada bir dönem bizimle Belediye Meclis üyeliği yapmış olan Ak Parti MKYK kadar ulaşmış hanım efendi kardeşimiz var. 5 sıra Devletin çeşitli kademelerinde bulunmuş Akın kardeşimiz var. Diğer listelerde kıyaslayın böyle güzellik ve zenginlik hiçbir listede yok. Biz halkın içindeyiz ve halkın içinden çıkmış bir insanız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz