ALAPLI HABERLERİ

HER YERDE ARANIYORLAR

28 Aralık 2012
980 kez görüntülendi

HER YERDE ARANIYORLAR

Jandarma, Polis her yerde onları arıyor

Alaplı’da 30 gündür haber alınamayan 14 yaşındaki lise öğrencisi Z.A, için jandarma ve polis seferber oldu.

Alaplı İlçesi Ahiler köyünde ailesi birlikte yaşayan 14 yaşındaki lise öğrencisi Z.A nın, 30 gün önce şehirlerarası otobüs terminalinde çalışan babası Muzaffer Atlay ile görüştükten sonra ortadan kayboldu.

Baba Atlay, kızından haber alamayınca durumu hemen Alaplı İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Jandarma ve Emniyet ekipleri Alaplı, Düzce ve İstanbul’da 14 yaşındaki Zeynep Atlay’ı bulmak için seferber oldu.

Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığından, AA muhabirine yapılan açıklamada, 30 gündür kayıp olan14 yaşındaki Lise öğrencisi Z.A’ın yine Alaplı İlçesinde yaşayan 27 yaşındaki U.K’in yanında olduğunu tahmin ettiklerini, Çocuğa cinsel istismar ve kişi hürriyetini yoksul kılmaktan dolayı U.K’nin arandığını bildirildi.

Baba Muzaffer Atlay, ise, Kızının 30 gün önce iş yerinde görüştüğünü sonra bir daha haber alamadığını söyledi.

Kızının hayatından endişe ettiklerini ifade eden Atlay, şöyle dedi;

“Kızım daha 14 yaşında lise öğrencisi en son çalıştığım iş yerinde görüşmüştük. Eve gideceğini söylemişti. Kızımın eve dönmediğini öğrendikten sonra Jandarma ve Emniyet Müdürlüğüne kayıp ilanı verdim.20 gün öncede gizli numaradan eşimi arayarak iyi olduğunu söylemişti. En son öğrendiğimize göre kızımın yine Alaplı’da yaşayan U.K’in yanında olduğunu bize bildirildi. Biz her türlü şikâyetimizi yetkilere yaptık. Kızımın hayatından endişe etmeye başladık. Bir an önce bulunmazını istiyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz