ALAPLI HABERLERİ

“HERKES, POTANSİYEL ENGELLİ ADAYIDIR”

2 Aralık 2015
1.152 kez görüntülendi

“HERKES, POTANSİYEL ENGELLİ ADAYIDIR”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin  3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekin, mesajında,İnsanların hatta tüm canlıların , kimi zaman zorlaşan yaşam şartları, her bireyi, her canlıyı potansiyel engelli adayı haline getirmekte, her an herkes engelli olma riskiyle karşı karşıya kalabilmektedir. Yaşamın içinde var olan bu gerçek, herkesin kendini görebileceği, kendini onlardan ayırt edemeyeceği bir durumdur. Herkesin bu toplumsal bilince sahip olması, toplumsal dengenin de korunmasını sağlayacak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı artıracaktır.

Bizler Alaplı Belediyesi olarak, yaptığımız her çalışmada, engelli vatandaşlarımızı kesinlikle unutmuyoruz ve hizmet projelerimizi onların yaşam şartlarını kolaylaştıracak şekilde düzenliyoruz. Yaptığımız her hizmette, engellilerimizin de bu hizmetten yararlanmasını temel hedef olarak belirliyoruz. Engellilerimizin yaşamın her alanında yer alabilmesini istiyoruz ve çalışmalarımızı da bu şekilde yönlendiriyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, tüm engelli vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, aileleriyle ve içinde bulunduğumuz toplumla birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyoruz.dedi

engelliler_gunu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz