ALAPLI HABERLERİ

HİZMET DOLU 6 AY

1 Ekim 2014
772 kez görüntülendi

HİZMET DOLU 6 AY

Alaplı Belediye Başkanı olarak yılın yarısını dolduran Nuri Tekin, kısa sürede yaptığı bir çok hizmetlerle İlçe halkını taktirini kazandı.

Tekin, yaptığı çalışmalarla Alaplı halkının taktirini kazanmaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı 6 ay olan Tekin, ekibi ile birlikte yaptığı çalışmalarla Alaplı’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Adeta bir şantiye alanına dönen Alaplı’nın her köşesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Alaplı Belediyesi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Alaplı Belediyesi’nin çalışmaları Alaplı halkının istek ve görüşleri doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaç, şikâyet ve önerilerine anında cevap veren Tekin, Alaplı Belediyesi deyim yerindeyse Sosyal Belediyeciliğin hakkını veriyor. Alaplı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve ekibine olan güvenlerinin sonsuz olduğunu ifade ederek, geçmiş dönemdeki Belediye Başkanlarından böyle çalışma görmediklerini belirtiyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz