ALAPLI HABERLERİ

HİZMET BİZDEN “TAKTİR” HALKIMIZIN

24 Ağustos 2013
641 kez görüntülendi

HİZMET BİZDEN “TAKTİR” HALKIMIZIN

Alaplı Aşağıdoğancılar Köyü Muhtarı Rahmi Yapar, köy için ve mahallelerinde 3 yılda 7 bin 500 metre kare parke çalışması yaptıklarını söyledi.

Yapar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Köyü içi ve mahallelerinde yol sorunu kalmadığını söyledi. Tek eksiklerini çocuk parkı olduğunu ifade eden Yapar, “ 3 yılda köy içi ve mahallelerinde 7 bin 500 metre kare parke döşedik. Beton ve asfalt yol çalışmalarını tamamladık. Son olarak mezarlık yolumuz kalmıştı. Bu yolun bir bölümü Belediye sınırlarına olduğu için çalışmalar biraz aksamıştı. Ancak köylümüzle el ele vererek çalışmalara başladık. Önümüzdeki günlerde buradaki parke döşeme çalışmaları sone erecek. Vatandaşlarımızı çamurdan kurtaracağız. Şu anda tek eksiğimiz çocuk parkı köydeki küçük çocuklar park istediklerini bizlere sürekli söylüyorlar. Bizde Kaymakamlığımızın kanalıyla köyümüze çocuk parkı kazandırmak istiyoruz. Köyümüze elimizden geldiğince hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. ” Diye konuştu.

ALBUM ADI MEZARLIK YOLUNA PARKE DÖŞÜYORLAR, Fotograf Mustafa Kanca on 8/24/2013 (54 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. tekkeli dedi ki:

    Sayın muhtarımız sana çok teşekkür ediyoruz.Hem tekke mahallesi hemde aşağı doğancılar köyü sen göreve geldikten sonra hizmet gördü.Mahallemizin hiç bir sorunu yok.Belge töreninde adın yoktu olsun farketmez.Sen takdiri kullardan değil allahtan alacaksın

Yorum Yaz