ALAPLI HABERLERİ

HÜKÜMET CADDESİ TIKLIM,TIKLIM DOLDU…

12 Mart 2014
1.226 kez görüntülendi

HÜKÜMET CADDESİ TIKLIM,TIKLIM DOLDU…

CEM SÜRMENELİ – AK Parti’nin Alaplı ilçesinde seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Alaplı Hükümet Caddesinde bulunan seçim bürosu açılışında binlerce insan hükümet caddesini tıklım, tıklım doldururken Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan, Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, eski İl Başkanı Celil Uzun, eski İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu halka seslendi.

TBMM eski Başkanı Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, açılışta yaptığı konuşmada, Gezi olayları sırasında başından yaralanarak hayatını kaybeden 15 yaşında Berkin Elvan, için cenabı Allahtan rahmet dilediğini söyledi. Türkiye’de böyle sahnelerin bir daha yaşanmamasını istediklerini ifade eden Toptan, şunları söyledi:

“2,5 milyar dolar dünyadaki mazlum insanların yiyebilmesi, içebilmesi için hibe olarak verme imkanına gücüne kavuştuk. İnşallah önümüze hedef olarak koyduğumuz 2023 yılında, 2053 yılında, 2071 yılında şimdi çok küçük olan çocuklarımız o günleri görürler bambaşka bir Türkiye ortaya çıkacaktır. Böylesine gülcü kuvvetli bir Türkiye’yi elbette çekemeyenlerde olacaktır. Bize çelme takmak isteyenlerde olabilecektir. Gezi olayları sırasında 15 yaşında Berkin Elvan’nın başına isabet eden bir gaz lambası sonucu dün o yavrumuzu kaybettik. İçimize böylesine fitne sokmak isteyenlere karşı çok dikkatli olmamız lazım. Bu yavrumuza cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum. İnşallah Türkiye böyle sahneleri yaşanmaz çok kötü günler geçirdik. Zaman, zaman sağ sol diye, zaman zaman alevi Sünni diye, zaman zaman Türk Kürt diye, bu millet birbiriyle hep kavga ettirilmek istendi. Allaha şükür ayakta kaldık. Ayakta kaldık ama hakkımız olan kalkınmayı tam gerçekleştiremedik. Bir uçak pisten süratle gelip tam havalanacağı zaman bir şeyler olur uçak pistin başında kala kalır şimdi uçak uçtu havalandı şimdi o uçağı havadan yere indirmek istenler var. Buna imkan vermemek lazım. Sorunlar yok mu elbette var. Yanlışımız elbette var. İnsanın olduğu yerde hepsi olur. Ama demokrasiden vazgeçerek demokrasimizi sahafa uğratarak hiçbir sorunumuzu çözemeyiz. Nevzat Çimenoğlu ve onun kadrosu Alaplı’nın bundan sonra önüne gelecek sorunları çözebilecek dirayette olduğunu hepimiz biliyoruz.Çimenoğlunu arkadaşlarıyla birlik yaptıklarını yapamadıklarımızı biz biliyoruz.Hep beraber merkezi hükümetin imkanları yerel yönetimin imkanları bu kadronun eliyle Alaplı geleceğe daha güzel taşıyacaktır.Daha kalkınmış taşıyacaktır.

ALAPLI BİZE HEP SAHİP ÇIKTI

Ercan Candan ise, ne zaman Alaplı’ya gelsek Alaplı bize hep sahip çıktığını belirterek, “Alaplı’ya zaman geldiysem Alaplı bizim elimden tuttu ne zaman geldiyse bize karşı hep yüzleri güldü. Hakikaten güneş her zaman Alaplı’da doğuyor.2011 senesinde bize çok gülcü destek verdiniz. Bu kez bir daha gülcü bir destek istiyoruz sizden buna Türkiye’nin ihtiyacı var. Buna Alaplı’nı ihtiyacı var Zonguldak’ın ihtiyacı var. Sizler bunu başaracaksınız. Bizde bu millete efendi olmaya değil hizmet etmeye geldik. Bun için uğraşıyoruz garip guruba için uğraşıyoruz. Fakir fukara için uğraşıyoruz. Bunun için başbakan çırpınıyor her tarafta bunun için dünyanın birçok ülkesini karşısına alıyor. Bunu için birçok gizli servisler Türkiye’de cirit atıyor. Bu milleti bölmeye çalışıyor bu milletin arasına nifak sokmaya çalışıyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Nevzat Başkanımız burada sonuç görülüyor şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

BU GÖRÜNTÜ MONTAJ DEĞİL

Özcan Ulupınar ise, “Burada Doktor Belediye Başkanımız, Ereğli Doktor Belediye Başkanı adayımız, Ereğli’de bir de Profesör Milletvekilimiz inşallah burada hiç sıkıntı kalmayacak. Bu soğukta bu kalabalığa bakıyorum montaj mı diye değil bu tarafa bakıyorum dublaj mı hayır capcanlı hemşerilerimiz herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu seçimler geleceğimiz için çok önemli sandıklara sahip çıkmamız lazım kapı, kapı ev, ev dolaşmamız lazım bunu hep birlikte başaracağız.” Diye konuştu.

SÖZLERİMİ TUTTUM

Nevzat Çimenoğlu, yaptığı konuşmada, “Yıllardır Alaplını hep bir problemi vardı hep konuşuldu. Biz Alaplının iki yakasını bir araya getireceğiz diye hep söz vermiştik. Yapımında bir takım zorluklar oldu ama kendisi bire tek sözü ile problemi çözdü. Buradan Sayın Köksal Toptana çok teşekkür ediyoruz. Sadece köprümüz değil barajımız, okullarımız arıtma tesisimizin yapılabilmesi için Milletvekillerimiz çok uğraştık. Terminali yıkacağız yenisin yapacağız dedik. Yıktık yaptık. Belediye dükkanları yıkarak yenisini yapacağız dedik yıktık yaptık. Birahaneleri yıkacağım dedim yıktım. Sözlerimizin hepsini yerine getirdik bundan sonrakilerine de yapabilmemizin için bize destek vermenizi istiyoruz. Şeffaf ve dürüst güvenilir yönetim anlayışımızla neyi nasıl yapacağını bilen ekibimizle bu şehir için çarpan gönlümüzle daha yaşanabilir bir Alaplı için değişimin ve gelişimin devamı için yolumuza devam ediyoruz.”

seçimmm nevzat

nevvv

 

nev11

Yorumlar

  1. uuroztrk dedi ki:

    Sonuna kadar destekliyoruz başkanım

  2. Elvan erdem dedi ki:

    İnş. Hayırlı olur doktor bey o akpartideki belediye meclisine iyki o kadını almadınız o kadın parti tarafından sevilmiyor o belediye meclisi olsaydı oyumu vallahide billahide vermiycektim partide olmadığı halde niye o resimde anlamadım emine denen kadın hakkınızda hayırlı olsun oyum sizin

  3. eşfak kınık dedi ki:

    sayın faruk çaturoğlu 10 ay önce ilçe başkanıyken kendisine verdiğim dilekçenin cevabını versin önce namaz kılmakla müslüman olunmaz yapamıyacağı bir işinde sözünü vermesin

  4. İbrahim tosun dedi ki:

    Ben alaplıda akpartiyi eskisi kadar heycanlı görmüyorum mehmet yaman ve kemal ersözü almamışlar söz verilmiş ama yazık olmuş belediye meclis üyeleri tanınmıyor bile siyasi bilg.nedir alaplıya ne katabilir heycan yok gibi geldi .orda iki isim olmalıydı emine çift ve ayhan akman olmamlıydı

  5. özden türkoğlu dedi ki:

    şimdiden hayırlı olsun sonuna kadar yanındayız başkanım

Yorum Yaz