ALAPLI HABERLERİ

HÜKÜMETİN KATKILARINA KÖPRÜ OLACAĞIZ..

12 Haziran 2013
561 kez görüntülendi

HÜKÜMETİN KATKILARINA KÖPRÜ OLACAĞIZ..

 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli’de çeşitli ziyaretlerde bulunarak, hükümetin yaptığı yatırımlarda köprü vazifesi olmayı sürdüreceklerini belirtti.

 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve İl, İlçe bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, MÜSİAD Ereğli Şubesi, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Ereğli Şubesini ziyaret etti.

 

Uçar ve beraberindeki heyet ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığına yaptığı ziyarette yeni yönetime başarılar dileyerek “Sanayi odaları ilçelerimizde ve il merkezlerimizde bir süreç yaşadı, demokratik ortamda seçimlerini yaptılar. Güzel bir yarış oldu. Şehrimiz adına mutluluk verici bu. Ereğli ilçemizde oluşan yeni yönetimin Ereğli’mizin sosyo ekonomik açıdan sanayisinin canlanması için çok önemli bir görev üstlendiğini çok iyi biliyoruz. Bunu zaman zaman, bireysel sohbetlerimizde de dile getiriyoruz. Ereğli’mizin sanayisinin daha canlı ve dinamik hale gelmesi için kendilerini büyük sorumluluklar bekliyor. Biz de bu süreçte merkezi hükümetin vereceği katkılara köprü vazifesi görmek istiyoruz. Ereğli’mizin yapılması gereken tüm hizmetleri sizlerle birlikte kazandırılması adına yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu vesileyle yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

 

Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ise Ereğli’de Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin tamamladıklarını hatırlatarak, “Artık hep beraber Ereğli’ye neler katabiliriz. Zonguldak’a neler katabiliriz diye çalışmalarımıza başladık. Sizlerle de zaman zaman paylaşıyoruz, paylaşacağız. Ereğli ve Zonguldak’ın sosyal açıdan kalkınması adına hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben tekrar ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

TSO Başkanı Yaşar Tetiker’de AK parti heyetiyle Ereğli’nin durumu hakkında bazı istişarelerde bulunarak, Erdemir ve Ereğli Belediyesi arasında yaşanan gelimeler değindi.

Tetiker, ‘Ereğli’nin geleceği, özel taleplere ve şahsi çıkarlara kurban edilmemeli’ mesajında bulunurken, İl Bakanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Prof.Dr.Ercan Candan veÖzcan Ulupınar ile Erdemir’e gerçekletirdikleri ziyaretler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

 “DURAĞAN EREĞLİ EKONOMİSİ YENİDEN ZİNDE VE DİNAMİK OLACAKTIR”

 

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve beraberindekiler daha sonra MÜSİAD Ereğli Şubesini ziyaret etti.  Müsiad Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve beraberindekileri kapıda karşıladı.  Müsiad Ereğli Şubesi ziyaretinde konuşan İl Başkanı Uçar, ‘Yeni görevinize ve yönetiminize üstün başarılar diliyoruz, Müsiad işadamları olarak Zonguldak’ımıza bölgemize yapacağınız katkılarla sosyo-ekonomik yapısına büyük destek vereceğinizi biliyoruz. Elbette ki büyük sorumluluklar almış bir başkan olarak bölgemizin sorunlarını bilen içinden gelen bir kişisiniz, bizde siyasetçi olarak Zonguldak’ımıza bölgemize yapılacak yatırımların, desteklerin her türlü konuda bunları sizlerle birlikte sanayicilerimizle, işadamlarımızla istişare etmek, onlarla koordine etmek, birlikte olmak üzere çalışmalarımızı bina ediyoruz, tabi ki ülkemiz ve bölgemizdeki gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz, İnşallah özellikle Ereğli bölgemizin durağan halindeki ekonomisini daha zinde ve dinamik hale getirecek bir takım çalışmalar içerisinde olacağınızı umut ediyoruz, bizde destekçiniz olacağız” dedi

 

Müsiad Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz, bölgemiz için iktidar partisinin paralelinde bize de üzerimize ne görev düşerse sizle beraber katkı vermeye hazırız. Müsiad camiası olarak hem bölgede hem ülke genelinde gerek ihracat anlamında bölgemizi temsil eden güçlü kuruluşlarımız var” şeklinde konuştu.

 

ESNAF KEFALET VE ŞOFÖRLER ODASI ZİYARETİ

AK parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve beraberindeki heyet daha sonra Ereğli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve yönetimini ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel, AK Parti’nin Ereğli’de yaptığı yatırımlardan sonra ‘Üvey evlat’ algısının değişmeye başladığını belirterek; “Ziyaretiniz bizleri memnun etti, onurlandırdınız, AK parti temsilcileri olarak sizlerin Ereğli’ye çok büyük katkıları var bunları görüyoruz, devam eden hastane inşaatları, otoyol, üst geçit, okul inşaatları bunlarda hep sizlerin emeği var, özellikle milletvekillerimize siz il ve ilçe temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Daha önce bizi Zonguldak’ın üvey evladı gibi görürlerdi, şimdi bu yatırımlarınızdan sonra Ereğlimizde olan algıda değişmiş oldu. İnşallah Ereğli’nin bir sorunu olman tersanelerde de bir çalışmanız var, bu konuda da faydalı olursunuz, kooperatifimiz batı karadenizin en iyi kooperatifi durumunda. Verdiği krediler mevduat çalışmaları, banka ile ilişkileri açısından iyi durumdayız. Yeni yönetim olarak bazı çalışma ve projelerimiz var, onları da devreye sokacağız, faizlerin düşmesi, krediden kesintilerin azalması, esnafımıza olumlu yansıdı” dedi.

İl bakanı Uçar, AK Parti hükümeti olarak esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi; ”Bugün Ereğli’de İş adamlarımızın, esnaflarımızın, müteşebbislerimizin örgütlendiği kurumları bir ziyaret edelim istedik, açıklamanızdan memnuniyet duyduk. Faizlerin geri gelebilmesi için ülkede istikrar çok önemli bu konuda sizlere ve bizlere önemli görevler düşüyor, son dönemlerdeki olaylara baktığımızda aklı selim insanlarımızın, birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanların illegal örgütlere karşı duruşuyla, söylemleriyle bertaraf etmesi gerekiyor, 2002 öncesini yaşayan siz esnaflarımız bugün gelmiş olduğumuz süreci çok daha y anlamaktadırlar. Hep birlikte ereğlimize zonguldakımıza güzel hizmetlerin yapılabilmesi için birliğimizi beraberliğimizi üst seviyede tutacağız, bu noktada iktidar partisi olarak her zaman yanınızdayız. “

Uçar ve AK Parti heyeti, Şoförler ve Otomobilciler Odası Ereğli Şubesine geçerek, Başkan Cevdet Civelek ve yönetimini ziyaret etti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Ereğli Şube Başkanı Cevdet Civelek, şoför esnafı olarak AK parti’nin yanlarında olmasından mutluluk duyduklarını belirtti ve şoför esnafının sıkıntılarını, taleplerini AK parti heyetine iletti.

İl Başkanı Hamdi Uçar’da, Ereğli’yi önemsediklerini belirterek; “Ereğli bizim için, sanayisiyle, ekonomisiyle geçmişiyle  çok önemli, Şoför esnafımızın sorunlarını, isteklerini istişare etmek, paydaş olmak için buradayız, yönetiminize başarılar diliyoruz , yeni yerinizde hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ALBUM ADI AK PARTİ İL YÖNETİMİ EREĞLİ’DE ZİYARETLERİ, Fotograf Mustafa Kanca on 6/12/2013 (10 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz