ALAPLI HABERLERİ

HÜSEYİN UYSAL’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım 2013
638 kez görüntülendi

HÜSEYİN UYSAL’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Ak Parti Alaplı Belediye Başkanı Aday Adayı Hüseyin UYSAL , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Alaplı Belediye Başkanı Aday Adayı Hüseyin UYSAL , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Aynı zamanda kendisi de öğretmen olan Hüseyin UYSAL , Mesajında şöyle dedi:

“Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ülkemizin her noktasında, her kademede büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz, ulaşacağımız aydınlık yarınların mimarı olacaktır

Milli kültürümüzün zenginliğini ve değerini göz ardı etmeden, evrensel bilgilerle beslenen, insana değer veren, saygılı, özgüveni gelişmiş bireylerden oluşan toplumlar geleceğe güçlü biçimde ulaşabilir.
İnanıyorum ki, ülkemizin geleceğini şekillendirecek temel insan kaynağını yetiştiren, verdikleri eğitimle aileye, topluma ve ülkeye değer katan, her türlü yeniliğe ve gelişime açık, toplumsal gelişim ve dönüşümün öncüsü olan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır.
Bu millet, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir.
Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.”
24 Kasım Öğretmenler Günü’nün öğretmenlerimizi hatırlamak ve onlara ne denli değer verdiğimizi ortaya koymak açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten UYSAL;

” Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmelidir. Öğretmenlik bir gönül işidir. İşin içine gönlümüzü katmazsak; zevki de olmaz, bereketi de olmaz. Gönlümüzü katarsak hem keyifli ve zevkli olur, hem de bereketli ve verimli olur.Bizler; geleceğin bakanlarını, başbakanlarını, bürokratlarını,iş ve bilim insanlarını okuttuğumuzun farkında olmalıyız. Bende bu kutsal görevi 30 yıl boyunca zevkle ve sevgi ile sürdürdüm.Başta Alaplı İlçemizde görev yapan öğretmenler  olmak üzere; Ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.” Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz