ALAPLI HABERLERİ

HUZUR EVİ SAKİNLERİNİ TRAŞ YAPTILAR

10 Nisan 2013
654 kez görüntülendi

HUZUR EVİ SAKİNLERİNİ TRAŞ YAPTILAR

Alaplı Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Sac bakım hizmetleri çırak ve kalfalık bölümü öğrencileri, “Bakım ve gizli kalmış güzellikler” projesi kapsamında İzmirlioğlu huzur evinde kalan yaşlıları tıraş edip kuaförlük hizmeti verdi.

 

Proje kapsamında Alaplı Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Sac bakım hizmetleri bölümünde eğitim gören 6 erkek öğrenci huzur evinde kalan erkek yaşlıları sac kesimi ve sakal tıraşı yaptı. 2 kız öğrenci ise, ninelerin saçlarına perma çekerek boyadı.

 

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran,  yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaşlılarımızla ilgili proje yaptıklarını proje kapsamında 3 ayda bir huzur evi sakinlerine kuaförlük hizmeti verdiklerini söyledi. Yaşlılar ile ilgi daha değişik projeler hazırlayacaklarını anlatan Taşıran, “Bakım gizli kalmış güzellikleri yansıtır projesini sürdürmeye devam edeceğiz. Bunun dışında Huzur evi sakinlerine ne gibi yardımlar yapabiliriz. Yeni projeler hazırlayacağız. Elimizden gelen tüm yardımları onlar için yapacağız.”

 

İzmirlioğlu huzur evi müdürü Zeynep Yüksel Ünal ise, Biz böyle bir projenin içinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Berberimiz yoktu. Ben kendi kuaförümü çağırarak bayanlarımızın önemli günlerde saçlarını yaptırıyorduk. Bu proje başladıktan sonra bayanlarımız ve erkeklerimiz güzel bir hizmet alıyorlar. Emeği gecen okul müdürümüze ve öğrencilere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Huzur evi sakinlerinden, Kenan Bölik, 6 senedir huzur evinde kalıyorum. Bizi tıraş yapmaya gelen genç öğrencilerimizden memnunuz. Ben dışarıya çıkıp tıraş olduğumu hatırlamıyorum. Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

ALBUM ADI HUZUR EVİ SAKİNLERİNİ TRAŞ YAPTILAR, Fotograf Mustafa Kanca on 4/09/2013 (74 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz