ALAPLI HABERLERİ

Huzurevi sakinlerinden ziyaret

21 Mart 2013
708 kez görüntülendi

Huzurevi sakinlerinden ziyaret

 

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na “Yaşlılar Haftası” nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal’ın eşlik ettiği ziyarette, Huzurevi sakinleri Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na çiçek takdim ettiler. Huzurevi sakinlerini, ellerini öperek kapıda karşılayan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ömrü olan herkesin yaşlılık evresini yaşayacağını unutmaması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Çimenoğlu, “ Yaşlılar toplumumuzun saygıda kusur edilmemesi gereken en önemli değeridir. Kuşkusuz, insan yaşamında her yaşın kendine özgü güzelliği vardır. Yaşlılık da bu evrelerden biridir. Mutlu olabildiği, sevgi ve saygı görebildiği sürece, insan, yaşamaktan her zaman keyif duyar. Yaşlılarımızı mutlu etmek, yaşamlarından keyif duymalarını sağlamak da toplumun diğer yaş gruplarının sorumluluğundadır. Göstereceğimiz ilgi, sevgi ve saygı onları mutlu edebilmek için yeterlidir. “ dedi.

Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal da, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na, yaşlılara gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz