ALAPLI HABERLERİ

İKİ ODA ORTAK KAN BAĞIŞI DÜZENLEDİLER

29 Ekim 2016
949 kez görüntülendi

İKİ ODA ORTAK KAN BAĞIŞI DÜZENLEDİLER

Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası ile Şoförler Otomobilciler  Odası Kızılay Alaplı Şubesi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Merkez Camisi önünde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına, esnaflar,şoförlerin  yanı sıra vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.Kampanyada 107 ünite kan toplandı

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, oda olarak üçüncü defa  Şoförler Odası ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Kan bağışı kampanyasını geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini vurgulayan Gelgeç, şunları kaydetti:

“Merkez Camisi önünde havaların yağışlı olması nedeniyle kan bağışı kampanyasını Türk Kızılayı kan bankasına ait iki otobüste yapıyoruz. Sabah saatlerinde başlayan kampanyamıza esnafımız şoförlerimiz yanı sıra vatandaşlarımızın da ilgi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor. Üçüncü  düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasını  geleneksel hale getirmek istiyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Hiç ummadığımız bir anda kendimizin veya bir yakınımızın kana ihtiyacı olabilir. Kan özelliği itibarıyla üretilebilen bir ürün değildir. Sadece sağlıklı insanlardan temin edilebilir. Yapılan kan bağışları ile milyonlarca insan hayata tutunmaktadır. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek olmasını istiyoruz.”

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Kemal Çam da, Kan bağışı kampanyasına destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit de kan bağışında bulunarak destek olan esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

kanbağışı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz