ALAPLI HABERLERİ

İKİNCİ YAPILINCA PLAKETİ YERE BIRAKTI

5 Haziran 2015
1.003 kez görüntülendi

İKİNCİ YAPILINCA PLAKETİ YERE BIRAKTI

Kdz.Ereğli ilçesi Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Hümeyra Gül Korkmaz, birincilik beklerken, ikinci ilan edildiğini ileri sürerek, okul yönetimine tepki gösterip, hem aldığı plaketi hem de mezuniyet kıyafetlerine yere atıp salonu terk etti.


Kdz. Ereğli Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi 12 – A Sınıfı öğrencisi Hümeyra Gül Korkmaz ,okulun spor salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde eline mikrofon alıp kendisini ikinci ilan eden okul yönetimine tepki gösterdi.
Mezuniyet töreni sakin bir havada başladı. Okuldan mezun olan ve derece yapan öğrencilere plaket vermek için sahneye davet edilen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, okul yönetimine, öğretmenlere ve okulun yapımını gerçekleştiren merhum Kadri Yılmaz’a teşekkür ederek başarılı öğrencileri kutladı.
Başkan Uysal’dan plaketini alan öğrencilerden Hümeyra Gül Korkmaz mikrofonu isteyerek, “Ben 4 yıl boyunca okul birincisi olan beni mezuniyete 1 gün kala okul ikincisi yapan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bana verdiğiniz bu plaketi size geri hediye ediyorum” dedi.
Lise öğrencisi konuşmasının ardından önce aldığı plaketi ardından da mezuniyet kıyafeti ve kepini salonun ortasına bırakıp törenden ayrıldı. Genç öğrencinin bu tepkisine salonda bulunan arkadaşları ve öğrenci velileri de alkışlarla destek verdi.
Konuyla ilgili Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, kaymakamlıktan resmi yazı beklediklerini, gelir gelmez soruşturma açarak müfettiş görevlendireceklerini söyledi

ödüllll

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz