ALAPLI HABERLERİ

İLÇE JANDARMA KOMUTANI OZAN DİNDAŞ OLDU

22 Nisan 2016
1.342 kez görüntülendi

İLÇE JANDARMA KOMUTANI OZAN DİNDAŞ OLDU

İlçemiz Merkez Ortaokulu öğrencileri, 23 NİSAN ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 22 NİSAN 2016 Cuma günü saat 14.30 30 kişilik öğrenci grubu ile Alaplı Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Okul Müdürü Ayhan TEKİN , Teknoloji Tasarım Öğretmeni Fatih ODABAŞ ve 6. Sınıf öğrencilerini Komutanlığın girişinde karşılayan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Emre BALCI ve beraberindeki askeri heyet, Öğrencilere bayrak ve balon dağıttı.

Öğrenciler Bölük Komutanlığı odasına geçerek koltuk devir teslimi yapıldı. Jandarma Bölük Komutanlığı koltuğuna oturan Öğrenci Ozan DİNDAŞ, Tüm çocukların bayramını kutlayarak, Kurtuluş savaşında başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarını minnetle hatırladıklarını ifade etti. Ozan DİNDAŞ, bugün teröristlerle kahramanca mücadele eden Askerlerimizi de överek, şehitlerimizi asla unutmayacağız dedi.

Jandarma Bölük Komutanı Emre BALCI, öğrencilerin bayramını kutladı ve Komutanlığın bölümlerini gezdirdi. İlçe Jandarma Komutanlığının ikramları sonunda öğrenci grubu günün anlamına uygun hatıra fotoğrafı çekerek memnuniyet içinde ayrıldılar.

merkez

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz