ALAPLI HABERLERİ

İRFAN DURGUT MALTEPE İLÇE BAŞKANI OLDU

3 Ekim 2014
982 kez görüntülendi

İRFAN DURGUT MALTEPE İLÇE BAŞKANI OLDU

Saadet Partisi Olağan Kongresinde bayrak değişimi yaşandı. Kongrede Mustafa Akın’ın yerine yeni ilçe başkanı İrfan Durgut oldu.

 

Parti üst yöneticilerinin de ilgi gösterdiği kongrede Durgut, görevi devraldığı Mustafa Akın’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Kendilerinin de aynı gayret ve çaba  içerisinde olacağını ifade eden Durgut, Türkiye’nin Milli Görüş iktidarına olan ihtiyacını dile getirdi. Kongreye katılan SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Ülkede tarımın öldüğünü  büyük şehirlere göçün hızla arttığını söyledi. Türkiye’nin faiz bataklığı içinde olduğunu öne süren Tongüç; “Şimdi sokakta yürüyen vatandaşa sorsanız borcumuz var mı diye, cevap olarak yok. IMF’ye olan borç bitti der, ama resmi bütçeye baktığımızda görüyoruz ki Türkiye yılda 50 milyardan fazla faiz ödemesi yapıyor. Eğer borcumuz yoksa bu faizi niye ödüyoruz” diye sordu. Tongüç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Milletimizi faiz politikaları hususunda uyarmak zorundayız. 2002 yılında bankacılık sektörü 3 milyar kâr ediyorken bu oran bugün 23 milyara çıkmıştır. Bu kazancı gören kapitalist para babaları ülkemizde banka açmak için kuyruğa girmiştir. Yine ülkemizin büyük işletmeleri yok pahasına satıldı. İşçi taşeronlaştırılıp bir nevi köleleştirildi. Hükümet hala pancar fabrikalarını satmaya çalışıyor. Biz Milli Görüşçüler olarak bu soygun düzenine dur diyeceğiz. Eskiden olduğu gibi ülkemiz yine milli ekonomik modele geçecek ve bu soygun düzeni son bulacak”

 

 

İRFAN DURGUT KİMDİR

Zonguldak Ereğli’de 1971 yılında dünyaya geldi. Eyüp İmam Hatip Ortaokulu sonrası İstanbul İmam Hatip Lisesini bitiren Durgut,  Ankara Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. Okul yıllarında Milli Gençlik Vakfı ile tanışan Durgut, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi oldu. Ardından sırasıyla AGD Maltepe İlçe Başkanı, 2009 yerel seçimlerde Zonguldak Alaplı İlçesinden Saadet Partisi Belediye Başkan adayı oldu. Siyasete Refah Partisi Gençlik Kolları’nda Adım atan İrfan Durgut, Saadet Partisi’nin tüm kademelerinde görev yaptı. Değişik alanlarda birçok sertifikaları olan ve halen İBB’de görev alan Durgut, evli ve 3 çocuk babası.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz