ALAPLI HABERLERİ

İSMAİL BAŞ’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

12 Temmuz 2013
809 kez görüntülendi

İSMAİL BAŞ’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Alaplı’da 3,5 yıl Emniyet Müdürlüğünü görevini yürüten Emniyet Müdürü İsmail Baş için  Alaplı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından veda yemeği düzenlendi.

Alaplı Alper Düğün Salonu tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Emniyet Müdürü  İsmail Baş , Alaplı’yı hiç unutmayacağını ve güzel günlerinin geçtiğini söyledi. “Alaplı’da güzel günlerimiz geçti ve önemli çalışmalar yaptık. Bu vesile ile görev yaptığım sürede bizlere katkı yapan herkese teşekkür ediyorum “dedi.  Benim hayatımda burası ilklerle dolu. İlçe olarak ilk burada görev yaptım soğuk bir kış günü Ocak ayında göreve başladım. Ama buranın sıcaklığı ile sıcak bir günde ayrılıyorum. Bize destek veren  Alaplı kaymakamımıza ,Belediye Başkanımıza, Jandarma Komutanımıza, MYO müdürümüze, siyasi partilerimizin değerli yöneticilerine, daire müdürü arkadaşlarımıza Güvenlik Hizmetleri Derneği başkanı Hikmet Ulukaya’ya ,Başkomiser Oktay İmat’a  ve mesai arkadaşlarıma  ,esnaflarımıza işadamlarımıza  çok teşekkür ediyorum. 3,5 yıllık sürenin çabuk gelip geçtiğini kaydeden Baş, bundan sonra Sakarya ilinde görev yapacağını kaydetti.

Görev yaptığım sürece kırdığım üzdüğüm insanlar olmuştur. Ben hepinizden helallik istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum.

Yapılan konuşmaların ardından Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç İsmail Baş’a takdirname sunarken Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,  Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Kızılay Derneği Başkanı Hayri Yiğit , Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya plaket takdim etti. Komiser Oktay İmat’ta  mesai arkadaşları adına çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe geniş davetli topluluğu katılırken, Alaplı emniyet müdürlüğü görevinden ilişiğini kesen  İsmail Baş kendi isteği ile atanmış olduğu Sakarya ilinde önümüzdeki günlerde görevine başlayacak.


ALBUM ADI EMNİYET MÜDÜRÜ İSMAİL BAŞA PLAKET TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 7/11/2013 (91 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz