ALAPLI HABERLERİ

İSMAİL GÜNAYDIN KAZA YAPTI 2 ÖLÜ 3 YARALI

11 Mayıs 2015
1.295 kez görüntülendi

İSMAİL GÜNAYDIN KAZA YAPTI 2 ÖLÜ 3 YARALI

 

Zonguldak’ta yakınlarını hastaneye götüren sürücünün kullandığı otomobil taklalar atarak uçurum kenarına yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Zonguldak-Ereğli karayolu üzerinde meydana geldi. Yakınlarını hastaneye götürmek üzere Alaplı İlçesine bağlı, Alioğlu Ahiler mahallesi imam hatibi   İsmail Günaydın yönetimindeki 67 SF 855 otomobiliyle Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne yola çıktı. Annesi, eşi ve akrabalarının içerisinde bulunduğu otomobille ilerleyen İsmail Günaydın, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak yol kenarındaki boşluğa düştü.

Kazayı; sürücü İsmail Günaydın hafif sıyrıklarla atlatırken eşi Zahide,  akrabaları Duygu yaralandı. Sürücü İsmail Günaydın’ın annesi 71 yaşındaki Hatice ve diğer akrabaları 90 yaşındaki Hatice Günaydın hayatını kaybetti.

Olay yerine kısa süre sonra Kozlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, 112 ekipleri ve AFAD ekipleri gelerek anında yaralılara müdahale etti. Yaralılar tek tek araçtan çıkartılarak olay yerine gelen ambulanslarla BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç sürücüsü ise uzun süre olay yerinde eşi, annesi ve yakınları için gözyaşı döktü. Aracın sürücüsü İsmail Günaydın, yaşadığı kazanın etkisiyle bir süre şoktan çıkamadı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve trafik polisleri olayla ilgili tutanak tutarak soruşturma başlattı

kaza2

kaza

kaza1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz