ALAPLI HABERLERİ

İSMAİL YILMAZ GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

28 Ekim 2013
623 kez görüntülendi

İSMAİL YILMAZ GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İsmail Yılmaz, Gülüç Belediye Başkanlığına aday adaylığını düzenlediği çok sayıda partilinin katıldığı toplantı ile açıkladı.

Birlik ve beraberlik mesajları vererek aile içerisinde kavga olmaması gerektiğini vurgulayan Yılmaz’ın ardından konuşan İlçe Başkanı Fatih Çakır’da, Ereğli ilçe merkezi ve beldeleri kazanacaklarını söyledi.

Saadet Partisi’nin önceki İlçe Başkanlarından İsmail Yılmaz Gülüç Beldesi’nde Belediye Başkanlığına aday adaylığı için Ak Parti’den başvuruda bulundu. Başvurusunu yapan Yılmaz, partinin bir aile olduğunu ve aile içerisinde kavganın olmayacağını vurgularken İlçe Başkanı Fatih Çakır’da, Ereğli’de iktidar güneşinin doğması gerektiğini belirtti. Gülüç ve Gökçeler Belediye Başkanları, AK Parti’den Ereğli Belediye Başkan aday adaylıklarını açıklayan Murat Sesli, Yusuf Kalay, Ereğli Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur, partililer katıldı.

“ÇATI ALTINDA TOPLANMALIYIZ”
Yılmaz yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Bu bir hizmet yarışı, herkes aday adayı olacak. Kimse aday adaylığını birbirine rakip olarak değil hizmette yarış olarak görmelidir. Bizler bir aileyiz, ailede kavga olmaz, hepimiz belli bir noktada belli bir icraatları yapmakla vatandaşa hizmeti ulaştırmakla ve bu hizmetler için aday olmakla mükellefiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi bir çatı altında toplama adına destek olmalıyız. Hiçbir aday adayımız bundan sonra da müracaatlar olacaktır, AK Parti teşkilatı kimi aday gösterirse biz onun arkasında el ele omuz omuza mücadele etmeye varız, bundan sonra da olacağız”

“TAMAMINI ALMAYI HEDEFLİYORUZ”
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da yoğun bir haftaya girdiklerini ve bu süreçte aday adaylıklarına müracaatların devam edeceğini belirttiği konuşmasında ilçe genelinde yapılan hizmetlere dikkat çekti. Çakır konuşmasında şunları söyledi: “Aday adayımıza başarılar diliyorum. AK Parti ailesi olarak Ereğli ilçe merkezinde Kandilli, Ormanlı Beldesinde neyi hesap ediyor talep ediyorsak Gülüç Belediyesinde de çıtayı yükseğe taşıyabilecek aday arkasında hep birlikte mücadele ederek Ereğli’nin ilçe merkez ve belediyelerinin tamamını almayı hedefliyoruz. Özellikle artık Ereğli’de iktidar güneşinin doğması gerekmektedir. İktidarın ilçede yaptığı hizmetleri hepimiz takip ediyoruz.

“TEŞKİLATLAR HAZIR”
Bir büyük hastane, fen lisesi, adliye binası, bu hafta da açılışı yapılacak köprülü kavşak çalışması, 12-13 okul ve bunun gibi nice hizmetleri kazandırıyoruz. Bu hizmetlerin bir ayağı her zaman bir eksik oluyor. Bu şehirde küçük düşünenler, bu şehir büyürse bizim kontrolümüzden çıkar diye düşünenler nedeniyle bu şehir 20 yıldır küçülüyor. Ereğli halkı adına üzerimize düşeni geleceğimiz çoluk çocuğumuz için elimizden geleni yapmalı, iktidar güneşini Ereğli’de doğdurmak zorundayız. Teşkilat olarak çalışmalarımızı yapıyoruz, Gençlik, Kadın Kolları, mahalle ve köy temsilcilerimiz hizmete hazır, bundan kimsenin en ufacık şüphesi olmasın. Aday belirlendikten sonra gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz