ALAPLI HABERLERİ

ISMARLAMA MANŞET

9 Eylül 2016
1.513 kez görüntülendi

ISMARLAMA MANŞET

Ak Parti Alaplı ilçe başkanlığı ve Belediye meclis üyeleri yapılan son belediye meclisi toplantısı ile  ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada şunlar söylendi

“ Kahramanımızın kemikleri sızladı ”

06.09.2016 Salı günü Eylül ayı meclis toplantısında 2. Gündem maddesi olan Belediyemizin yapmış olduğu dekoratif şelaleye, 15 Temmuz Gecesi Fetö Terör Örgüt üyelerinin Darbe girişimine kalkışmasında Darbeye karşı ilk kurşunu sıkan, Ülkemizin kaderini değiştiren Kahraman Şehidimiz Astsubay Kd. Başçavuş Ömer Halis DEMİR’İN isminin şelaleye verilmesi görüşmelerinde Ak Parti Meclis Grubumuz olarak Ülkenin kaderini değiştiren bu Kahraman Şehidimizin isminin daha kalıcı ve Tarih boyu insanların hafızalarında kalacak bir esere (Cadde, Bulvar, Park, Terminal, Meydan, Kültür Sitesi vs.) verilmesi teklifinde bulunduk. Biz bu Kahraman Şehidimizin isminin şelaleye verilmesini yakıştıramadık. Bu gerekçe ile Red oyu kullandık. Bunu da bazı basın mensupları, ısmarlama olarak manşet yapmışlar. Oysaki gerekçemizi söylememize rağmen, taraflı olarak Kamu Oyunu yanlış bilgilendirmektedirler. Sanki Ak Parti Meclis Üyeleri Şehidimizin isminin verilmesini hiç istemiyormuşuz gibi.

Sayın; Belediye Başkanımız ve CHP’li Meclis Üyelerimiz

15 Temmuz gecesi ve 25 gün boyunca, halkımızla beraber kenetlenip, meydanlara inmedikleri için, vicdanlarını rahatlatmak için Şehitlerimiz üzerinden siyasi rant sağlamaya çalışıyorlar.

Meydanlara gelemeyişlerinin gerekçesini, Siyasi Parti müziği çalındığı gerekçesini gösteriyorlar. Kaldı ki Türkiye genelinde olduğu gibi Alaplı’da da Demokrasi Meydanında hiçbir siyasi partinin bayrağı, filaması, müziği çalınmadığı gün gibi aşikârdır. Demokrasi Nöbeti tutan, Siyasi görüşü ne olursa olsun, bütün vatandaşlarımız buna şahittir. Kendileri Demokrasi Meydanına gelmedikleri için bunları görmediler. Oysaki Belediye Meclis Üyemiz Yüksel KOÇAK, böyle bir iddia doğru ise iddialı olarak şu an itibarı ile Belediye Meclis Üyeliğinden ve Partiden istifa edeceğini söylemiştir. Aksini ispat edemeyenler de acaba gereğini yapacaklar mı?

Belediye Başkanımız Meclis oturumunda grubumuza hitaben Ereğli Belediyesinden su istediğimizi söyledi. Hâlbuki Alaplı’daki Sivil Toplum Örgütlerinin ve Odaların ikramları olmuştur. Biz gelen tüm ikramları Demokrasi Nöbetine katılan vatandaşlarımıza ikram ettik.

Belediye Başkanımız “Alaplı’da Belediye yok mu? Neden Ereğli Belediyesinden ve sağdan soldan su istediniz” diye adeta hakaret edercesine grubumuza sert ifadelerde bulunmuştur. Maalesef biz bu organizasyonun Tüm Türkiye’de olduğu gibi Alaplı’da da Alaplı Belediyesinin yapmasını bekledik. Ne yazık ki bırakın organizasyonu, kendileri ve grubu meydanlara, halkın içine çıkamadılar ve bunun ezikliğiyle Meclis Oturumunda, Meclis üyelerimize ağır ithamlarda bulunarak “kimlerin Fetöcülerle iş birliği içinde olduğu” bildiğini söylemiştir. Bizde buradan “hodri meydan” diyoruz. Bildiklerini Kamuoyuna açıklasın.

 

Ak Parti İlçe Başkanlığı Ve Meclis Grubu

akparti

Yorumlar

  1. belediye meclis üyesi dedi ki:

    öncelikle şunu belirtmek isterim, face sayfasında gördüğüm o belediye meclis indeki görüntüyü sonuna kadar izledim ve dehşete düştüm. bu kadar bereriksiz ak parti belediye meclis üyeleri olurmu, bunlar bu kadar salaklarmı, bunların eğitim seviyesini nedir, bu konuda merak ediyorum. lakin orada şehidin simi veriliyor ve ak partilerden red oyu çıkıyor. olacak şey degil. ve tabiki bu durumda red oyu çıkan akpartilerden böyle sözde açıklama yapıyorlar ( gazeteyi okumadım) bu durumda şehidimizin kemikleri sızlıyor. bence bu gibi düzeltme siz ne anlarsanız anlayınız,ortada kendine haklı çıkarmaya çılaşn bir belediye meclis üyeleri var. yazık yazık ben bir ak partili vatandaş olarak bu meclis üyelerininden utanıyorum. şehidim sen rahat uyu seçime 2 sene kaldı, inşllah bu bereriksiz kişilerin zamanı az kaldı. saygılarımla

Yorum Yaz