ALAPLI HABERLERİ

İTFAİYECİLER BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

2 Ekim 2012
576 kez görüntülendi

İTFAİYECİLER BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Alaplı Belediyesi İtfaiye personeli, 24-Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası ve İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 298. yıldönümü nedeniyle, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, İtfaiye Amiri Muzaffer Kaçar ve beraberlerindeki itfaiye personeli,  Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na çiçek takdim ederek, itfaiye teşkilatına verdiği önem ve desteğinden dolayı teşekkür ettiler. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, itfaiyenin, Belediyenin hiç sorunsuz birimlerinden biri olduğunu ifade ederek, “”Evet, eksiklerimiz var ama bu sizlerden kaynaklanmıyor. İtfaiye teşkilatımızı araç gereç bakımından tam donanımlı hale getirdiğimizde, hizmet kalitemiz daha da artacak ve bir takım eksiklerimiz de giderilmiş olunacaktır. Biz, itfaiye teşkilatımızın hizmetinden memnunuz. Aranızda iyi bir uyum olması, beni fazlasıyla mutlu ediyor. Bu nedenle sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, haftanızı kutluyorum. “ dedi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın da, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na, itfaiye teşkilatına yakın ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, “ Bugüne kadar, teşkilatımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında, elinizden gelen desteği verdiniz. Bizler de, teşkilat mensupları olarak sizin bu ilgi ve desteğinize layık olmaya çalışıyoruz. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz