ALAPLI HABERLERİ

İTFAİYECİLERE İLK YARDIM SERTİFİKASI

20 Mart 2013
551 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Alaplı Belediyesi İtfaiyesi personeline ilkyardımcı sertifikalarını ve ilkyardımcı kimlik belgelerini Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu verdi.

İl sağlık Müdürlüğü’nün 2-3 Ekim 2012 tarihinde düzenlediği ilkyardım eğitim programını başarıyla tamamlayan Alaplı İtfaiyesi personeline ilkyardımcı sertifikalarını ve ilkyardımcı kimlik belgelerini Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu verdi.

Alaplı İtfaiyesi Müdürü Sinan Taşkın ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret eden itfaiyeciler, aldıkları eğitimle ilkyardımla ilgili bilgilerini geliştirme ve pekiştirme fırsatı bulduklarını ifade ettiler. İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, mesleki eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Bu amaçla arkadaşlarımız İl Sağlık Müdürlüğü’nce düzenlenen ilkyardım eğitimine katıldılar. Bugün hepsi, ilkyardım donanımına sahip. Biz mesleğimizle ilgili her alanda arkadaşlarımıza eğitim vermeye gayret gösteriyoruz. “ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, itfaiye teşkilatının çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, “İtfaiye Müdürümüz Sinan Taşkın, itfaiyeci arkadaşlarımızı yangın, kaza gibi olaylara en üst düzeyde müdahale edebilecek düzeyde eğitim çalışmaları yapıyor.  Bugün her itfaiyecimiz belli bir donanıma sahip. İtfaiye Müdürümüzü ve arkadaşlarımızı bu gayretlerinden dolayı kutluyorum. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz