ALAPLI HABERLERİ

İYİ Kİ FİKRET AYDIN VARMIŞ!…

6 Ağustos 2014
1.115 kez görüntülendi

İYİ Kİ FİKRET AYDIN VARMIŞ!…
Alaplı Belediye Spor Teknik Sorumlusu Gökmen Başoğlu, Göreve gel dediler geldik. Geldiğimizde sıfırdan başladık ve 5 yıl inanılmaz bir istikrar yakaladık” dedi.

Alaplı Belediye Spor Teknik Sorumlusu Gökmen Başoğlu yaptığı yazılı açıklama ile 2.kez play off finali oynayıp, bir kez play off şampiyonu olduklarını belirterek şunları söyledi;“ Lig 5.liği, Lig 4.lüğü ve en son Ligi 2. bitirdik. Bunun yanında Genc Takımı Alaplı Belediye Spor kurulduğu tarihten bu yana ilk kez Türkiye Şampiyonasına getirdim. Yine Alaplı Belediye Spor alt yapısından Kaan Yıldırım gibi profesyonel futbolcu yetiştirdik.
Bizi göreve şimdiki belediye başkan yardımcısı Fikret Aydın getirmişti. Onun bize inancını yitirmedik ve onun bize güvenini mahcub etmedik. Yine Alaplı Belediye Sporu zor bir süreç bekliyor. Geç kalınan kongre içi boşalmış bir futbol takımı yönetiminin tahütlerini yerine getirmediği için camiaya olan güven eksikliği iskelet kadronun bozulması ve bu yıl Süper Amatör Kümenin kaliteli ve zorlu geçecek olması çoğu takım takımını ve transferlerini yapıp hazırlık dönemine başlarken biz hala eski yönetimin kongre kararı almamasından dolayı kaos içerisindeyiz ve BAL Ligini yönetim kurulunun Ekonomik destek sağlamadığı için kaçırıldığını böyle bir şansın bir daha zor yakalanılacağını bunun sorumlusu futbolcularım ve ben değiliz. Bunun sorumlusu tahütlerini yerine getirmeyen yöneticilerdir. Biz onurumuzu sahaya koyduk. Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin ‘ in desteğiyle Alaplı Belediye Spor daha iyi yerlere geleceğini inanıyorum. Futbolu seven Fikret Aydın gibi bir belediye başkan yardımcısı var inanıyorum ki bu kaosu hep beraber atlatıp Alaplı Belediye Spor yine rakiplerinin korkulu rüyası olacaktır. Geçen yıl taraftar gurubumuz oldu. Kendi sahamızda maçlarımızı oynayacağız. Seyircimizi sahaya çekecek bir kadro kurmalıyız bunun için Sayın  Belediye Başkanımıza güveniyoruz, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bana görev verilmesi önemli değil. Ben Alaplı Belediye Sporun neferiyim. Alaplı Belediye Spor için her şeyi yaparım. Her şey Alaplı Belediye Spor için. Bir an önce Alaplı Belediye Spor kongre üyelerinin Alaplı Belediye Sporseverleri harekete geçmeye davet ediyorum. Hedefimizi hep ekonomik olarak normal bütçelerle üst oldu ve bunu başardık. Artık çıtayı buradan düşürmememiz gerekiyor. Geç kalınan her gün Alaplı Belediye Sporun hedefinden uzaklaşmak demektir. Şuan ki kadromuzda çoğu oyuncumuzu geçen sene yapılan yönetimsel hatalar yüzünden kaçırdık. Gelmek isteyen oyuncular bile bizim camiamıza bu yanlışlıklar yüzünden olumsuz bakıyor. Onun için zaman çok önemli. Eğer görev verilirse kendi teknik kadromu ve futbol takımını oluşturmak için çalışacağız. Gelin canlar bir olalım hepimiz Alaplı Belediye sporlu olalım”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz