ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ KDZ.EREĞLİ YENİ YÖNETİMİ TANITILDI

13 Ocak 2013
942 kez görüntülendi

AK PARTİ KDZ.EREĞLİ YENİ YÖNETİMİ TANITILDI

Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe Yönetimi tanıtım toplantısı yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kdz.Ereğli İlçe Yönetimi Tanıtım Toplantısına katıldı. Erdemir’de ismi kaldırılan Fatin Rüştü Zorlu’ya vurgu yaptı ve fabrikanın önüne onun isminin yeniden asılmasını hedeflediğini söyledi. Ülke gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Soylu partililere çalışın talimatı verdi.

 

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’da, Ereğli’nin ayrılmaz bir parçası olan Erdemir’in daha önceden olduğu gibi kurumsal sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vermesini istedi. Bu kentin bu noktaya gelmesinde Erdemir’in payı olduğuna dikkati çeken Candan, Erdemir sosyal sorumluluk projelerini yerine getirmelidir. Belki azalmış olabilir ama bu kentin buna ihtiyacı var. Bu kentte yaşayanların bir sulha ihtiyaçları, bir akıl birliğine ihtiyacı var. Bizim mümkün olduğunca bu kenti ileriye götürebilmek için ortak yolu ortak aklı bulmamız gerekiyor dedi.

 

 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’da, ilçe yönetiminin belirlenme sürecine değinerek, Denizler çalkalanmadan durulmuyor. Ereğli’den uzun zamandır dalgalandı dalgalandı sonunda duruldu ifadelerini kullanırken Ereğli ve Zonguldak Belediyelerini Ak Partili belediyeler arasına alma hedefine şu sözlerle değindi: Ereğli’de Belediye Başkanlığını Ak Parti’ye kazanacağız. Bunun için kimse zıplamasın, mücadele etmesin, mücadele edenlerde kendi sonların geldiği için çıkıp kürsünün karşısında ne söylediklerini bilmiyorlar. Söylediklerini de ertesi gün tekzip etmeye çalışıyorlar. Ereğli’nin Ak Parti’li Zonguldak’ın AK Partili bir belediyeye ihtiyacı var.

 

 

Ak Parti Ereğli İlçe Yönetiminin tanıtım toplantısı Ereğli’ye bağlı Gülüç Beldesi’nde bulunan Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirildi. Soylu, Alaplı ilçe girişinde partililer tarafından karşılandıktan sonra tanıtım toplantısının yapılacağı salona konvoy eşliğinde geldi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, MKYK Üyesi Emine Çift, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, belde belediye başkanları, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’da Soylu’ya konuşmasının ardından çiçek ve Osmanlı Çileği reçeli takdim etti. Soylu daha sonar Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve yeni ilçe yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti’nin Ereğli’deki yeni Yönetim Kurulu Listesi

1-Mehmet Fatih Çakır

2-Özlem Köse

3-Nazım Erdoğan

4-Abdullah Likoğlu

5-Hakan Mısırlı

6-Tuğçe Ertaş

7-Nalan Karadeniz

8-Mehmet Keleş

9-Sevil Alçın Köse

10-Sami Yavuz

11-Turgut Günaydın

12-Hanife Özbek

13-Zafer Sucu

14-Aynur Akcan

15-İslam Yazıcıoğlu

16-Adnan Yazıcı

17-Cemil Şahin

18-Şakir Arslan

19-Mehmet Ertürk

20-Osman Mahmudoğlu

21-İsa Şentürk

22-Temel Meşe

23-Ahmet Acar

24-Yüksel Demirbaş

25-Hüseyin Engin

26-Sabri Dinç

27-Hasan Aksoy

28-Ferhat Doğan

29-Raif Akyar

30-Ferhat Kayacan

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz