ALAPLI HABERLERİ

KADIN DOĞUM UZMANINA “HOŞGELDİN” ZİYARETİ

19 Aralık 2012
739 kez görüntülendi

KADIN DOĞUM UZMANINA “HOŞGELDİN” ZİYARETİ

Alaplı Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Kadın Doğum Uzmanı, Uzman Dr. İlhan Ertuğ Aşut’a  “hoş geldin” ziyaretinde bulundular

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Belediye Meclisi Üyeleri Mehmet Yaman ve Dürdane An Köse ile birlikte, Alaplı Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Kadın Doğum Uzmanı, Uzman Dr. İlhan Ertuğ Aşut’a  “hoş geldin” ziyaretinde bulundu.

Alaplı Devlet Hastanesi’ne atanan her sağlık personelinin, hastanenin hizmet kalitesinin artması açısından kendilerini ve Alaplı halkını memnun ettiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “İsteğimiz, hastanemizin branş doktoru eksiğinin tamamen giderilmesi. İlçemizdeki kurumların hizmet kalitesinin artmasından sorumlu olan herkes, gerekli girişimlerde bulunuyorlar. Branş doktoru sayısının artması, hiç kuşkusuz hastanemizdeki hizmet kalitesini yükseltecektir. “ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Kadın Doğum Uzmanı Uzman Dr. İlhan Ertuğ Aşut’a görevinde başarılar diledi.

Uzman Dr. İlhan Ertuğ Aşut, Amasya ilçesinden Alaplı’ya tayin olduğunu belirterek, “ Alaplı güzel ve şirin bir ilçe. Burada çalışıyor olmaktan da oldukça mutluyum. Görev yaptığım sürece elimden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. Kadın Doğum Servisi’ne modern bir ultrason cihazı da aldık. Bu cihaz, hem hasta potansiyelimizi, hem de birimimizin hizmet kalitesini artıracaktır. “ dedi.

Aşut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekledi.

Bu arada Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve beraberindeki Belediye Meclisi Üyeleri, Devlet Hastanesi Başhekimi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzman Doktor Zülfikar Çelik’i de ziyaret ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz