ALAPLI HABERLERİ

KADİR GECESİ MESAJI YAYINLADI

23 Temmuz 2014
595 kez görüntülendi

KADİR GECESİ MESAJI YAYINLADI

Ak Parti Alaplı ilçe başkanı Mustafa Yavuz Kadir Gecesi için mesaj yayınladı.


İslam Aleminin manevi ikliminde ayetle sabit olan bu geceyi yaşamak ayrı bir anlam ve ayrı bir mana ifade etmektedir. Alemlerin Rabbı Yüce Allah’ın Kuran-ı Kerim’de “1000 aydan daha hayırlı” diye nitelendirdiği Kadir Gecesine erişmiş bulunuyoruz.
Kadir Gecesi Kuran-ı Kerim’in indirildiği gece olması nedeniyle bizler için özel ve önemli olan günlerin başında gelmektedir. Kadir Gecesi feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan bir gecedir. Günahların Bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, insanlık içinde sıkıntıların son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve geceleri en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Kırgınlık, dargınlık,kin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörüyü ,dostluğu ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmalıyız.
Tüm İslam aleminin İdrak edeceğimiz Kadir Gecesini kutlar, bu mübarek gecenin başta vatanımız için hayırlara vesile olmasını diler,yanı başımızdaki İslam Coğrafyasında akan gözyaşı ve kanın durmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz