ALAPLI HABERLERİ

KARAYOLLARINDAKİ SORUNLAR BU TOPLANTIDA MASAYA YATIRILDI

22 Kasım 2015
688 kez görüntülendi

KARAYOLLARINDAKİ SORUNLAR BU TOPLANTIDA MASAYA YATIRILDI

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun Ankara nezdinde gerçekleştirdiği görüşmeler meyvesini vermeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ın sorunları Ankara’da çözmek amacıyla Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile bir araya gelen Çaturoğlu, önceki gün ise Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Sami Uyar ile Ereğli’de bazı sıkıntılara sebep olan karayolları ile ilgili olarak geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

DUBLE YOLDAN KAYNAKLANAN SORUNLAR ELE ALINDI

Ereğli şehir merkezinde duble yoldan kaynaklanan kavşak, ilçe giriş ve çıkışları gibi sorunlarının ağırlıklı olarak ele alındığı toplantı Karayollarının Ören mevkiinde bulunan şantiyesinde gerçekleştirildi.

Geniş değerlendirmenin yapıldığı toplantıda Çaturoğlu Bölge Müdürü Uyar’dan Alaplı Karayolları şehir girişinin yeniden incelemeye alınmasını, Kdz. Ereğli Yalı boyu köylerinin girişinde yaşanan sorunlar Yığılca-Alaplı Kavukkavla tünel bağlantı yolunun hızlandırılmasını, Kdz Ereğli şehir geçişinin peyzajı için belediye ile protokol yapılmasını, Kdz. Ereğli Kıyıcak köprüsü ve yan yol çalışması, Kdz. Ereğli Elmatepe ve Potbaşı yaya üst geçidi talebi, Kdz. Ereğli Gülüç köprüsü ile Kepez Tepesi arasında yan yol sığınma cebi ve durak ile Kdz. Ereğli’de inşası biten yeni terminale geçici kavşak yapılmasını talep etti.

ÇABA GÖSTERİLECEK

Genel Müdür Uyar sorunları tek tek not alarak çözümü konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, AK Parti Alaplı Siyasi İşler Başkanı Yılmaz Can, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Sadettin Arslan, Ayhan Taşdelen, Rıfkı Gültekin, AK Parti Kdz. Ereğli Mali İşler Başkanı Sakin Arslan katıldı.

KARAYOLLARI BÖLGE TOPLANTISI-2 20.11.2015

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz